Κοινωνία Κόσμος

Νέες απειλές για βόμβες σε αεροδρόμια της Γαλλίας.

Συναγερμός έχει σημάνει και πάλι στα γαλλικά αεροδρόμια, καθώς υπάρχουν νέες απειλές για βόμβες, με αποτέλεσμα οι Αρχές να προχωρούν στην εκκένωσή τους, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Figaro.

Σημειώνεται ότι χθες εκκενώθηκαν έξι αεροδρόμια στη Γαλλία μετά από απειλές για επιθέσεις. Οι απειλές φαίνεται να στάλθηκαν μέσω email, δήλωσε αστυνομική πηγή στο γαλλικό πρακτορείο.

Ειδικότερα εκκενώθηκαν τα αεροδρόμια της Λιλ, της Λυών, της Νάντης, της Νίκαιας, της Τουλούζης και του Μποβέ κοντά στο Παρίσι, έως ότου ξεκαθαρίσουν οι Αρχές αν οι απειλές μπορεί να είναι πραγματικές, είπε η πηγή.

Η Γαλλία βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού τις τελευταίες μέρες, έπειτα από επανειλημμένες απειλές για επιθέσεις σε διάφορα δημόσια κτήρια.

Την Τρίτη, εκκενώθηκαν τα ανάκτορα των Βερσαλλιών, λόγω απειλής βόμβας.

Το ανάκτορο παρέμεινε κλειστό για το υπόλοιπο τη ημέρας, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία και την αρχή διαχείρισης του ανακτόρου.

«Για λόγους ασφαλείας το ανάκτορο των Βερσαλλιών εκκενώνεται από τους επισκέπτες του και κλείνει τις πόρτες του για σήμερα», ανακοίνωσε το Chateau de Versailles στον λογαριασμό του στο Twitter (X).

Νωρίτερα, αντίστοιχη διαδικασία είχε ακολουθηθεί στο μουσείο του Λούβρου, στο κέντρο του Παρισιού, «για λόγους ασφαλείας».

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή Αρχική εικόνα AP: Lewis Joly

Σχετικές αναρτήσεις

Τσιντούλα: «Το έκανα γιατί διαφωνούσα με την πολιτική του»

e-enimerosi

Ελβετία: Τραυματίες μετά από επίθεση με μαχαίρι στο Τσόφινγκεν

e-enimerosi

Ρόδος: Καρχαρίας στο Χαράκι!

e-enimerosi