Άρθρα ΡεπορτάζΒίντεο

Ο Δημήτρης Νατσιός σε μια συζήτηση εφ όλης της ύλης στον απόδημο παλμό.

Συζήτηση εφ όλης της ύλης στον απόδημο παλμό και τον Μουρτζούκο Χρήστο παραχώρησε ο Πρόεδρος της ”Νίκης” Δημήτρης Νατσιός.

O κ. Νατσιός αναφέρθηκε στην νομοθεσία για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, και ότι η Νίκη θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο, και όπως παραστατικά μας αναφέρει ο ίδιος το συγκεκριμένο  νομοθέτημα μυρίζει δυσωδία.

Αναφέρθηκε στον βανδαλισμό και την βεβήλωση του προαύλιου χώρου του ναού του Αγίου Αχιλλείου στην Λάρισα, για το εκπαιδευτικό σύστημα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά και για τη συγγραφή των σχολικών βιβλίων. Επίσης αναφέρθηκε στις πανελλήνιες εξετάσεις και την διαδικασία αυτών, για τις επεμβάσεις της αστυνομίας νωρίτερα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, αλλά και για το πανεπιστημιακό άσυλο όπως. Τόνισε και την ανάγκη πρωτοβουλίας για το δημογραφικό.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ.

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Φωτιές: Ο εχθρός του τουρισμού

Χρήστος Μουρτζούκος

Σχολικό κτίριο στο Μόναχο: Να σταματήσει η κοροϊδία στον ελληνισμό του Μονάχου

Χρήστος Μουρτζούκος

Γιώργος Ανθρακεύς: Μόνο στο δικαστήριο του Λουξεμβούργου για οριοθέτηση με την Τουρκία εφόσον πάμε σε διεθνές δικαστήριο