Αθλητισμός

Παγκόσμιο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης 2023: Ελλάδα – ΗΠΑ 81-109

Η Εθνική έκανε την προσπάθειά της τη Δευτέρα (28/8) στη Mall of Asia Arena της Μανίλα, όμως ηττήθηκε καθαρά από από την USA (109-81) και έπεσε στο 1-1 μετά από τη δεύτερη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπελλου 2023.

Πλέον, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χρειάζεται νίκη στον τελικό με τον Νέα Ζηλανδία (30/8 στις 15:40), για να προκριθεί στη δεύτερη φάση που θα αντιμετωπίσει τη Λιθουανία του Γιόνας Βαλαντσιούνας και το Μαυροβούνιο του Νίκολα Βούτσεβιτς. Διαφορετικά, αν ηττηθεί θα πρέπει να παίξει για τις θέσεις κατάταξης 17-32.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν μαγικός στο πρώτο μέρος, ο Τόμας Γουόκαπ έκανε απίθανη δουλειά σε αμυνα και οργάνωση, η Ελλάδα είχε τις στιγμές της και όπως αναμενόταν, ο Δημήτρης Ιτούδης άνοιξε απο νωρίς το ροτέισον ώστε να τους κρατήσει όλους φρέσκους εν όψει του do-or-die αγώνα με την Νέα Ζηλανδία που χρειάστηκε την παράταση για να λυγίσει την Ιορδανία.

google news
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, tik tok, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi