ΔιεθνήΕκκλησία

Πατριαρχείο Ιεροσολύμων: Το Ισραήλ έπληξε το πολιτιστικό κέντρο του.

Το Ορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων με ανακοίνωσή του καταδίκασε την Τρίτη τον «βομβαρδισμό από τον ισραηλινό στρατό» του πολιτιστικού του κέντρου στη Γάζα, εκφράζοντας τη λύπη του για την «αδικαιολόγητη αποφασιστικότητα του Ισραήλ να καταστρέψει τις μη στρατιωτικές υποδομές» στο παλαιστινιακό έδαφος της Γάζας.

Ο ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΜΙΑΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΝ ΣΤΟΧΕΥΣΙΝ ΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΖΑΝ.

Το Πατριαρχείο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία «καταδικάζει τον βομβαρδισμό του Ορθόδοξου Πολιτιστικού Κέντρου στη συνοικία Ταλ Αλ-Χάουα της Γάζας από τον ισραηλινό στρατό νωρίτερα σήμερα», λέγοντας ότι «η επίθεση αυτή αποτελεί μια εντυπωσιακή εκδήλωση της αδικαιολόγητης αποφασιστικότητας του Ισραήλ να καταστρέψει πολιτικές υποδομές και κέντρα κοινωνικών υπηρεσιών».

Τό Πατριαρχεῖον Ἱεροσολύμων ἐξέδωσεν ἀνακοίνωσιν σήμερον τό πρωΐ, ἡ ὁποία καταδικάζει τόν βομβαρδισμόν τοῦ Ὀρθοδόξου Πολιτιστικοῦ Κέντρου ὑπό τῶν Ἰσραηλινῶν στρατιωτικῶν δυνάμεων εἰς τήν συνοικίαν  Tel Al Hawa τῆς Γάζης εἰς πρωϊνήν ὥραν τῆς σήμερον.

Τό Πατριαρχεῖον ἐπαναλαμβάνει τό πάγιον αἴτημά του δι’ ἄμεσον καί συνολικήν κατάπαυσιν τοῦ πυρός εἰς τήν λωρίδα τῆς Γάζης καί δεσμεύεται νά συνεχίσῃ τάς διεθνεῖς προσπαθείας του διά τήν ἐπίτευξιν τοῦ στόχου τούτου τό συντομώτερον.

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Όσιος Μιχαήλ επίσκοπος Συνάδων ο Ομολογητής

e-enimerosi

Βρετανία: Εκλογές στις 4 Ιουλίου ανακοίνωσε ο Ρίσι Σούνακ

e-enimerosi

Βρετανία: Ο Ρίσι Σουνάκ θα προκηρύξει σήμερα το απόγευμα αιφνιδιαστικές πρόωρες εκλογές για την 4η Ιουλίου

e-enimerosi