Αθλητισμός

Απόλυτη ανατροπή: Μένει ο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ!

Παρά τα… πετροδόλαρα που τον δελέαζαν, η διοίκηση του Δικεφάλου τον κράτησε στην Τούμπα

Mολονότι όλα έδειχναν ότι ο Φερνάντο Βαρέλα θα αποτελούσε παρελθόν από τον ΠΑΟΚ έπειτα από μια άκρως επιτυχημένη τριετία στον Δικέφαλο του Βορρά με τρεις κατακτήσεις Κυπέλλου και φυσικά ένα αήττητο πρωτάθλημα, υπήρξε ανατροπή των δεδομένων και ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήριο θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των νταμπλούχων.

Ο κορυφαίος αμυντικός του ελληνικού πρωταθλήματος με την αξιομνημόνευτη σοβαρότητα και σταθερότητά του καθόλη τη διάρκεια της παρουσίας του στα ελληνικά γήπεδα, παρά τις πιέσεις και το πρέσινγκ που δέχθηκε από τη Σαουδική Αραβία, εν τέλει πείστηκε να παραμείνει στην Τούμπα. Σ’ αυτό βεβαίως συνετέλεσε τόσο η βούληση του ίδιου να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, όσο κυρίως η θέληση του Ιβάν Σαββίδη να τον κρατήσει στην ομάδα που σάρωσε τα πάντα εφέτος στο πέρασμά της, αναγνωρίζοντας ότι υπήρξε ένα απ’ τα πολύτιμα γρανάζια στη μηχανή του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Παρά το διαφαινόμενο διαζύγιο καθώς στο τέλος της περασμένης εβδομάδας φάνηκε να υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών, η οικογένεια Σαββίδη δούλεψε την υπόθεση Βαρέλα αθόρυβα τις ημέρες που ακολούθησαν και εξασφάλισαν την καταφατική απάντηση του 31χρονου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (27/5) βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπου οριστικοποιήθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών ικανοποιώντας απόλυτα τόσο τον Λουτσέσκου που τον ήθελε ηγέτη στην άμυνά του, όσο και τον κόσμο του ΠΑΟΚ που ζητούσε την παραμονή του στην Τούμπα. Ο Βαρέλα θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον Δικέφαλο…

πηγή: ethnos.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi