Εθνικά Θέματα

0 Ερντογάν στα ΜΜΕ: Οι Έλληνες στρατιώτες σκότωσαν δύο πρόσφυγες στα σύνορα

«Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι δυνατόν να κρατούνται με το ζόρι σε μία χώρα» τόνισε αναφερόμενος στους πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Το… βιολί του ο Ερντογάν που συνεχίζει την προκλητική στάση και κάνει μαθήματα ανθρωπιάς. Το βράδυ της Κυριακής (2/3) ο πρόεδρος της Τουρκίας μιλώντας ενώπιον του δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση με τον Μπορίσοφ, υποστήριξε μάλιστα ότι η ελληνική πλευρά έχει σκοτώσει δύο ανθρώπους στα σύνορα, κάτι βεβαίως που έχει διαψευστεί από την ελληνική κυβέρνηση και την Αστυνομία.

«Σήμερα οι Έλληνες στρατιώτες σκότωσαν δύο πρόσφυγες. Υπάρχει ακόμη ένας βαριά τραυματίας» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι δυνατόν να κρατούνται με το ζόρι σε μία χώρα. Αυτοί οι άνθρωποι με τη δική τους ελεύθερη βούληση θέλουν να φύγουν από τη χώρα μας».

«Αύριο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού συμβουλίου θα επισκεφτεί τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Ίσως δουν την απάνθρωπη συμπεριφορά απέναντι στους πρόσφυγες στα ελληνικά σύνορα. τους συμβουλεύω να δουν τι κάνουν οι αρμόδιοι της Ελληνικής ακτοφυλακής», τόνισε ο Ερντογάν.

πηγή: ethnos

Σχετικές αναρτήσεις

Παύλος: Η Μπακογιάννη στο Συμβούλιο της Ευρώπης δεν έβλαψε μόνο τον σερβικό λαό, αλλά και η Ελλάδα μπορεί να υποστεί συνέπειες.

e-enimerosi

Η «μάχη» για τα ψάρια στο Θρακικό Πέλαγος.

e-enimerosi

”Το Ν.Δελχί τάσσεται στο πλευρό της Ελλάδας-Η Τουρκία προκαλεί στο Αιγαίο”!

e-enimerosi