Αθλητισμός

Το 36 ου FIMS Παγκόσμιο Συνέδριο της Αθλητιατρικής αναβλήθηκε για το 2021 Θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2021 στην Αθήνα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Διεθνής Ομοσπονδία Αθλητικής Ιατρικής όσον αφορά το παγκόσμιο Συνέδριο το οποίο ήταν να πραγματοποιηθεί 24-27/09/2020 στην Αθήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαπητοί συνάδελφοι, 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια σημαντική αλλαγή όσον αφορά το 36 ο FIMS Παγκόσμιο Συνέδριο της Αθλητιατρικής, είχε αρχικά προγραμματιστεί να λάβει χώρα στην Αθήνα, Ελλάδα, φέτος το Σεπτέμβριο. Λόγω των ατυχών εξελίξεων της πανδημίας COVID-19 παγκοσμίως και της προσεκτικής εξέτασης των θεμάτων ασφαλείας, η Οργανωτική Επιτροπή πρότεινε την αναβολή του Παγκόσμιου Συνεδρίου FIMS 2020 στις 23-26 Σεπτεμβρίου 2021. Η πρόταση αυτή έχει εγκριθεί επίσημα από την Εκτελεστική Επιτροπή της FIMS στις 20 Απρίλιος 2020.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Αθλητικών Ιατρικών θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Σύνδεσμο Αθλητικής Ιατρικής της Ελλάδας για την εξαιρετική δουλειά και τα επιτεύγματά του κατά την προετοιμασία του Συνεδρίου και του Επιστημονικού Προγράμματος μέχρι στιγμής και για τη δέσμευσή τους να προγραμματίσουν το συνέδριο στις καλύτερες συνθήκες ασφάλειας και συμμετοχής .

Ανυπομονούμε να σας δούμε σύντομα στην Αθήνα τον επόμενο χρόνο. 

Με εκτίμηση,

Καθ. Fabio Pigozzi MD, PhD

Πρόεδρος της FIMS

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi