Κοινωνία Κόσμος

Εύβοια: Συνελήφθη δάσκαλος για αποπλάνηση μαθήτριας.

Ένας 51χρονος δάσκαλος συνελήφθη στην Ερέτρια της Εύβοιας για αποπλάνηση 14χρονης μαθήτριας με την οποία φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση.

Νέο περιστατικό με σύλληψη δασκάλου για αποπλάνηση ανήλικης μαθήτριας καταγράφηκε στην Εύβοια, μετά από αντίστοιχη υπόθεση στην Ηλιούπολη Αττικής.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας συνέλαβαν 51χρονο δάσκαλο από την Αμάρυνθο που υπηρετεί σε δημοτικό σχολείο της Ερέτριας, για αποπλάνηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 14χρονης μαθήτριας, όπως μετέδωσε το eviazoom.gr.

Η σύλληψη φέρεται να έγινε το βράδυ της Δευτέρας, 6 Ιουλίου.

Είχε προηγηθεί καταγγελία γυναίκας στην Εισαγγελία Ανηλίκων Χαλκίδας η οποία φέρεται να είχε αντιληφθεί την ερωτική σχέση μεταξύ του δασκάλου και της μαθήτριας.

Ο 51χρονος δάσκαλος φέρεται να διατηρούσε για χρόνια ερωτική σχέση με την 14χρονη και μάλιστα απ’ όταν την είχε μαθήτρια, όπως ανέφερε ο τοπικός ιστότοπος επικαλούμενος στοιχεία της Ασφάλειας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και ακολούθως στον Ανακριτή Χαλκίδας από τον οποίο έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη.

Η υπόθεση σύλληψης εκπαιδευτικού στην Ηλιούπολη για δεσμό με 14χρονη

Υπενθυμίζεται ότι χτες, Τρίτη, έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψης 44χρονου άνδρα, ο οποίος διδάσκει σε Γυμνάσιο της Ηλιούπολης, έπειτα από καταγγελία ότι διατηρούσε δεσμό με 14χρονη μαθήτρια.

Η καταγγελία υποβλήθηκε από τη μητέρα της ανήλικης στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Με την 14χρονη φέρεται να διατηρούσε σχέση τον τελευταίο έναν χρόνο. Ωστόσο, έγινε αντιληπτός από τη μητέρα της μαθήτριας, η οποία είδε τυχαία το ζευγάρι σε περιοχή των νοτίων προαστίων.

Ο 44χρονος συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη ομολογήσει τις πράξεις του.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Γυναικοκτονίες. Μια πληγή που πονάει.

Δημήτρης Λίτσας

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi