Τεχνολογία Διάστημα Επιστήμες

Το WhatsApp σύντομα θα διαγράψει αυτόματα τα μηνύματά σας

Το WhatsApp εισάγει μια νέα λειτουργία που διαγράφει αυτόματα τα μηνύματά σας μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η λειτουργία δεν είναι ακόμη ενεργή, αλλά το WhatsApp έχει ήδη εξηγήσει λεπτομερώς πώς λειτουργεί και σε τι πρέπει να προσέξετε.

Η νέα λειτουργία βρίσκεται ως φήμη για αρκετούς μήνες, αλλά όπως φαίνεται θα εφαρμοστεί σύντομα. Η νέα λειτουργία περιγράφεται ήδη στο FAQ του WhatsApp. Κατά συνέπεια, μπορεί κανείς να ενεργοποιήσει τα “τρέχοντα μηνύματα” σε μια συνομιλία. Από εδώ και πέρα, όλα τα νέα μηνύματα διαγράφονται αυτόματα μετά από 7 ημέρες. Εάν δεν έχετε διαβάσει τις ειδήσεις μέχρι τότε, θα έχουν χαθεί για πάντα. Ωστόσο, υπάρχουν τρεις εξαιρέσεις όπου τα μηνύματα εξακολουθούν να είναι ορατά μετά τις 7 ημέρες:

  • Τα αναφερόμενα μηνύματα εξακολουθούν να είναι ευανάγνωστα μετά τις 7 ημέρες, καθώς ως νέα μηνύματα ενεργοποιούνται μετά από περίοδο 7 ημερών έως ότου διαγραφούν.
  • Εάν ένα μήνυμα προωθηθεί σε άλλη επαφή και δεν έχουν ενεργοποιηθεί μηνύματα που λήγουν εκεί, το μήνυμα θα εξακολουθεί να είναι ορατό εκεί και δεν θα διαγραφεί.
  • Εάν τα μηνύματα δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας πριν από τη λήξη των 7 ημερών, το μήνυμα θα εξακολουθεί να αποθηκεύεται εκεί. Ωστόσο, θα διαγραφεί μόλις εισαχθεί ξανά το αντίγραφο ασφαλείας.

Το WhatsApp δηλώνει επίσης ότι μπορείτε φυσικά να αποθηκεύσετε διαφορετικά μηνύματα που λήγουν. Τα μηνύματα μπορούν να αντιγραφούν με μη αυτόματο τρόπο, να ληφθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης και να φωτογραφηθεί το κινητό τηλέφωνο. Επομένως, δεν πρέπει να βασίζεστε πάρα πολύ στη λειτουργία όταν στέλνετε πραγματικά σημαντικά μηνύματα.

Τι γίνεται με φωτογραφίες, βίντεο και παρόμοια που αποστέλλονται μέσω WhatsApp;

Μέσα όπως φωτογραφίες, βίντεο και άλλα αρχεία που αποστέλλονται μέσω WhatsApp καταλήγουν στη μνήμη του smartphone και δεν διαγράφονται μετά την πάροδο των 7 ημερών. Εξαφανίζονται στη συνομιλία του WhatsApp, αλλά εξακολουθούν να αποθηκεύονται στο κινητό τηλέφωνο. Αυτό θα πρέπει να το έχετε υπόψη σας κατά την αποστολή φωτογραφιών και βίντεο.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Οι δορυφόροι της Κίνας, Tiandu-1 και 2 δοκιμάζουν σεληνιακές επικοινωνίες και τεχνολογία πλοήγησης.

e-enimerosi

Ταξιδεύοντας στην εκπαίδευση του μέλλοντος.

e-enimerosi

Ζωντανά η έκλειψη Ηλίου.

e-enimerosi