Άρθρα Ρεπορτάζ

Χειροποίητες Πασχαλινές Λαμπάδες με αγάπη και μεράκι.

Ψάχνεις τρόπο να αγοράσεις λαμπάδες για τα παιδιά σου αλλά και το βαπτιστικό σου; Εμείς σας βρήκαμε την λύση.

Μια ιδέα, δύο Νονάδες, και πολλές όμορφες λαμπάδες, όλες φτιαγμένες με πολύ αγάπη και μεράκι.

Εμείς μιλήσαμε μαζί τους και μας ανάφεραν στην e-enimerosi τα εξής. <<Στην προσπάθεια μας να τηρήσουμε τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μας αλλά ταυτόχρονα και να χαρίσουμε χαμόγελα στα πνευματικά μας παιδιά, αποφασίσαμε, για το φετινό Πάσχα, να φτιάξουμε μόνες μας τις Πασχαλινές Λαμπάδες που θα φωτίσουν τις ψυχές και τις ζωές μας. Λαμβάνοντας υπόψιν την μειωμένη διαθεσιμότητα λαμπάδων στην Γερμανία, είπαμε να κάνουμε την δουλειά του νονού και της νονάς ακόμα πιο εύκολη. Έτσι λοιπόν, όντας και εμείς πνευματικές μητέρες, ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε μοναδικές χειροποίητες Πασχαλινές Λαμπάδες με μεράκι και πολλή αγάπη.

Αναμφίβολα όμως, η έμπνευση σε συνδυασμό με την δημιουργικότητα μας δεν θα μπορούσε να αφήσει παραπονεμένες τις μεγάλες κυρίες και κυρίους>>.

Εσείς μπορείτε να επικοινωνείτε μέσα από τις σελίδες στο facebook εδώ και το instagram εδώ όπως και στο e-mail: designedbynona@gmail.com

Και τώρα μία μοναδική προσφορά μόνο για την σελίδα μας, στέλνοντας στο designed_by_nona μήνυμα με το hashtag e-enimerosi στις σελίδες στο facebook και το instagram θα έχετε μοναδική προσφορά, μια έκπτωση 10% στις αγορές σας.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ευτελισμός της ελληνικής διασποράς του Μονάχου για το σχολικό κτίριο.

Χρήστος Μουρτζούκος

Ο ανθελληνικός ρόλος της Γερμανίας και των ΗΠΑ στο θέμα της Μακεδονίας και τα Ellinika Hoaxes.

e-enimerosi

«“Φράγμα Πύλης, Τρικάλων”: Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”.

e-enimerosi