Κοινωνία Κόσμος

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αιματηρή επίθεση με πυροβολισμούς στην Καλιφόρνια

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει επίθεση με πυροβολισμούς στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια με αρκετούς νεκρούς. Όπως γράφουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, είναι νεκρός ο δράστης της επίθεσης.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ένα άτομο άνοιξε πυρ κοντά στη μονάδα συντήρησης σιδηροδρομικών γραμμών Valley Transportation Authority. Οπως επιβεβαιώνει το γραφείο του σερίφη, ο δράστης είναι νεκρός.

Η Αστυνομία ζήτησε από τους πολίτες να απομακρυνθούν και να μην πλησιάζουν την περιοχή διότι οι έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως οι πυροβολισμοί ξεκίνησαν στη διάρκεια μιας συνεδρίασης συνδικάτων, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του δράστη.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 7:00 το πρωί σε ένα σιδηροδρομικό αμαξοστάσιο που διαχειρίζεται η αρχή μεταφορών της Σάντα Κλάρα, κοντά στο κεντρικό αεροδρόμιο της πόλης.

Ο δήμαρχος Sam Liccardo έγραψε στο Twitter ότι «ο σκοπευτής δεν αποτελεί πλέον απειλή και η εγκατάσταση έχει εκκενωθεί».

Το Σαν Χοσέ, μια πόλη με περίπου ένα εκατομμύριο κατοίκους, βρίσκεται στην καρδιά της Σίλικον Βάλεϊ, του παγκόσμιου κέντρου τεχνολογικής καινοτομίας και έδρας ορισμένων από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες της Αμερικής.

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Γυναικοκτονίες. Μια πληγή που πονάει.

Δημήτρης Λίτσας

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi