Αθλητισμός

Έχασαν Γιάννη… αυγά και πασχάλια οι Μπακς (vid)

Όσα και να έγιναν στο παιχνίδι επισκιάστηκαν από τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην τρίτη περίοδο. Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο (51-38) με δύο airball βολές, ο «Greek Freak» άρχισε να ανεβαίνει στις αρχές του δεύτερου μέρους, αλλά τέθηκε νοκ-άουτ.

Σε πρώτη φάση οι Μπακς έκαναν λόγω για υπερέκταση στο αριστερό του γόνατο και μένει να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού, μετά τις εξετάσεις που θα υποβληθεί, με το παιχνίδι από εκείνο το σημείο και μετά, να είναι παράσταση για ένα ρόλο για τους γηπεδούχους.

Ο Μπογκντάνοβιτς ήταν «killer» έξω από 7,25, ο Ουίλιαμς παίζοντας πρώτη φορά σε βασική πεντάδα στα πλέι οφ, ήταν εξαιρετικός, καλύπτοντας και το κενό του τραυματία Γιανγκ, ενώ και ο Καπέλα, ήταν πολύ σημαντικός για την εύκολη νίκη των Χοκς.

Το θέμα για τους Μπακς, δεν ήταν αυτή καθαυτή η ισοφάριση της σειράς σε 2-2, αλλά η κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που με τον τρόπο που προσγειώθηκε στο παρκέ, φέρνει μεγάλη ανησυχία.

O σοκαριστικός τραυματισμός για τον «Greek Freak»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σοκαριστικός τραυματισμός για τον «Greek Freak»

Πάγωσαν άπαντες στον αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ατλάντα Χοκς μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπος έπεσε άσχημα στο παρκέ και «πάγωσε» όσους παρακολουθούσαν την αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ατλάντα Χοκς.

Συγκεκριμένα ο «Greek Freak» είχε μια άσχημη πτώση και τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι του, σφαδάζοντας από τους ισχυρούς πόντους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να σηκωθεί και να πάει στα αποδυτήρια με τη βοήθεια και του αδερφού του Θανάση.

Ωστόσο στη συνέχεια επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας του Μάικ Μπούντενχολζερ.

Πλέον αναμένονται οι εξετάσεις και υπάρχει ανησυχία για μεγάλη ζημιά. Όλα θα φανούν στη μαγνητική που θα βγάλει μέσα στη μέρα.

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή: SDNA & CNNGreece

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi