Εθνικά Θέματα

Κατάπτυστο – συκοφαντικό άρθρο για τη ΘΥΣΙΑ του εθνικού ήρωα Παύλου Μελά

Καταρχήν, ο συντάκτης του εν λόγω “πονήματος” αναφέρεται σε δύο πολέμους, τη στιγμή που ο Παύλος Μελάς έλαβε μέρος σε έναν μόνο πόλεμο! Σε αυτόν του 1897 ως ανθυπολοχαγός του Πυροβολικού όπου έπραξε το καθήκον του με το παραπάνω και φυσικά ΔΕΝ ευθύνεται για την ήττα.

Ο Παύλος Μελάς συμμετείχε στον Μακεδονικό Αγώνα όπου και έλαβε ηρωικό θάνατο μαχόμενος ο ίδιος και όχι στέλνοντας άλλους σε βέβαιο θάνατο με το τυφέκιο στο χέρι. Ο Μακεδονικός Αγώνας δεν ήταν πόλεμος, αλλά μια σειρά ενόπλων συγκρούσεων μεταξύ Ελλήνων και Βουλγαροσλάβων. Άλλοι ήθελαν τη Μακεδονία Βουλγαρική και άλλοι Γιουγκοσλαβική υπό τον Τίτο. Για να μην ξεχάσουμε και τα βασικά…

Η ηρωική θυσία του Παύλου Μελά προσέφερε δε τα μέγιστα στον Μακεδονικό Αγώνα αποτελώντας πηγή έμπνευσης για τους Έλληνες. Το παράδειγμά του να μεταβούν στη Μακεδονία για να πολεμήσουν, ακολούθησαν εκατοντάδες στελέχη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και απλοί Έλληνες από κάθε γωνιά της πατρίδας ελεύθερη ή σκλαβωμένη, ακόμα τότε. Είτε αρέσει στους καθ’ έξη αποδομητές της ελληνικής Ιστορίας, είτε όχι.

Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα για δήθεν ιδεολόγους. Άλλωστε κάτι “φημολογείται” και για κάποιον “ήρωα” που έλεγε ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι στον Όλυμπο… Μια μόνον λέξη αξίζει στο εν λόγω “πόνημα”: ΑΙΔΩΣ και επειδή ίσως δεν το πιάσουν, ΝΤΡΟΠΗ

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Παύλος: Η Μπακογιάννη στο Συμβούλιο της Ευρώπης δεν έβλαψε μόνο τον σερβικό λαό, αλλά και η Ελλάδα μπορεί να υποστεί συνέπειες.

e-enimerosi

Η «μάχη» για τα ψάρια στο Θρακικό Πέλαγος.

e-enimerosi

”Το Ν.Δελχί τάσσεται στο πλευρό της Ελλάδας-Η Τουρκία προκαλεί στο Αιγαίο”!

e-enimerosi