Αθλητισμός

Μπράβο Μαρία.

Η εκπληκτική Μαρία Σάκκαρη «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες την Πέτρα Κβίτοβα και έκλεισε θέση στη φάση των «16» του Indian Well (WTA 1000)!

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια χρειάστηκε μόνο 66 λεπτά για να επικρατήσει της κατόχου δύο Grand Slam τίτλων με 6-3, 6-0 και να περάσει στον τέταρτο γύρο για δεύτερη φορά στην καριέρα της. Εκεί θα βρει τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Ελίζ Μέρτενς και την Ντάρια Σαβίλ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει χάσει σετ στη διοργάνωση και ίσως έφτασε η ώρα να πάει για πρώτη φορά πέρα από τη φάση των «16»! Όποια και αν είναι η επόμενη αντίπαλός της, άλλωστε, οι πιθανότητες είναι με το μέρος της…

Κόντρα στην Κβίτοβα η υπεροχή της Μαρίας ήταν ξεκάθαρη και παρότι δεν πήρε νωρίς το προβάδισμα, φαινόταν ότι ήταν… θέμα χρόνου να πετύχει το πολυπόθητο πρώτο μπρέικ.

Έχασε την πρώτη ευκαιρία της στο δεύτερο γκέιμ του αγώνα, όμως συνέχισε να πιέζει και τελικά εκμεταλλεύτηκε το τρίτο μπρέικ πόιντ που είχε στο 4-3, για να περάσει μπροστά με 5-3.

Σε όλο το σετ σέρβιρε εξαιρετικά (δεν έχασε ούτε πόντο πίσω από το πρώτο σερβίς της), όμως όταν κλήθηκε να κλείσει το σετ, η Κβίτοβα απείλησε με δύο σερί μπρέικ πόιντ.

Η Μαρία, ωστόσο, διατήρησε την ψυχραιμία της, γύρισε την εις βάρος της κατάσταση και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της.

Θα περίμενε κανείς την αντίδραση της Τσέχας, ωστόσο η Σάκκαρη δεν την άφησε να πάρει ούτε ανάσα. Για την ακρίβεια, δεν άφησε να πάρει ούτε γκέιμ!

Συνεχίζοντας το ρεσιτάλ όταν είχε τις μπάλες στα χέρια (έχασε συνολικά μόνο έναν πόντο πίσω από το πρώτο σερβίς της) και πιέζοντας… αφόρητα το σερβίς της αντιπάλου της, έφτασε πανηγυρικά στη νίκη, που είναι η τέταρτη σε επτά αγώνες με την 32χρονη τενίστρια.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi