Άρθρα Ρεπορτάζ

Σταύρος Καλεντερίδης: Η Τουρκία θα ζητήσει ανταλλάγματα για τον ρόλο του μεσάζοντα! Θα ζητήσει προώθηση διεκδικήσεων έναντι του ελληνισμού.

Για το ότι θα ζητήσει ανταλλάγματα η Τουρκία για το ρόλο του μεσάζοντα στην ουκρανική κρίση, εκτιμά ο γνωστός διεθνολόγος, και αυτά τα ανταλλάγματα θα είναι έναντι της Ελλάδας και της Κύπρου.

Αναφέρθηκε στον πόλεμο στην Ουκρανία και για τις θέσεις των δύο πλευρών, και στις διαπραγματεύσεις. Για την επισιτιστική κρίση που έρχεται, για την κρίση στην ενέργεια και τον αντίκτυπο που έχει στην Ελλάδα και στον αγωγό east Med.
Και όπως τόνισε ο ίδιος, η συνάντηση ανάμεσα σε Μητσοτάκη και Ερντογάν δεν έπρεπε να πραγματοποιηθεί διότι δεν υπήρχε κανένας λόγος.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη στο κανάλι μας στο YouTube, πατήστε το καμπανάκι, κάντε εγγραφή για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ευτελισμός της ελληνικής διασποράς του Μονάχου για το σχολικό κτίριο.

Χρήστος Μουρτζούκος

Ο ανθελληνικός ρόλος της Γερμανίας και των ΗΠΑ στο θέμα της Μακεδονίας και τα Ellinika Hoaxes.

e-enimerosi

«“Φράγμα Πύλης, Τρικάλων”: Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”.

e-enimerosi