Κοινωνία Κόσμος

Πανικός για βόμβα στο αεροδρόμιο του Ισραήλ: Οικογένεια τουριστών βρήκε οβίδα και αποφάσισε να την… πακετάρει ως αναμνηστικό.

Οικογένεια από την Αμερική και οι αποσκευές της προκάλεσαν πανικό για βόμβα στο αεροδρόμιο του Ισραήλ, καθώς έδειξαν στους επιθεωρητές ασφαλείας μία οβίδα που δεν έχει εκραγεί. Όπως προέκυψε, τη βρήκαν κατά την επίσκεψή τους στα Υψώματα του Γκολάν και… αποφάσισαν να την πάρουν και να τη συσκευάσουν για το ταξίδι της επιστροφής τους, δήλωσαν οι Αρχές.

Βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξε πανικόβλητους επιβάτες να σκορπίζονται στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Μπεν Γκουριόν κοντά στο Τελ Αβίβ την Πέμπτη.

Μάλιστα, η Ισραηλινή Αρχή Αεροδρομίων δήλωσε πως ένας άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύματα που υπέστη καθώς προσπάθησε να διαφύγει πάνω από ένα καρουζέλ αποσκευών.

Ο εβραϊκός Τύπος ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της οικογένειας στα Υψώματα του Γκολάν ένα από τα παιδιά βρήκε και πήρε μια βόμβα που σχεδίαζαν να πάρουν ως αναμνηστικό στο σπίτι τους. Όταν αυτή φάνηκε στον έλεγχο αποσκευών του αεροδρομίου, η ασφάλεια ζήτησε την εκκένωση του χώρου, όπως μεταδίδει η Guardian.

Η Αρχή των αεροδρομίων δήλωσε ότι η οικογένεια επιτράπηκε να επιβιβαστεί στην πτήση της μετά από ανάκριση από το προσωπικό ασφαλείας, το οποίο δήλωσε ότι όλα ήταν εντάξει.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Γυναικοκτονίες. Μια πληγή που πονάει.

Δημήτρης Λίτσας

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi