Αθλητισμός

Diamond League: Ξανά χρυσός ο Τεντόγλου.

Ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο πρόσθεσε στη συλλογή του ο Έλληνας ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος, Μίλτος Τεντόγλου, καθώς ανέβηκε στην κορυφή του βάθρου του πρωταθλήματος στίβου που διεξάγεται στο Όσλο της Νορβηγίας.

Ο Μίλτος Τεντόγλου είχε να αντιμετωπίσει και τη βροχή, ωστόσο αυτό δεν τον πτόησε και κατάφερε ένα πολύ καλό άλμα στα 8,10 μέτρα, το οποίο και του χάρισε τη νίκη. Τα δύο πρώτα άλματα του Έλληνα ολυμπιονίκη έγιναν με πολύ δυνατή βροχή.

Ο Τεντόγλου ξεκίνησε με άλμα στα 7,96 μέρτα, το δεύτερο άλμα ήταν άκυρο, ενώ στην τρίτη του προσπάθεια «πέταξε» στα 8,10 μ., που ήταν και το άλμα που του χάρισε τη νίκη. Εν συνεχεία, ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε άλμα 8,00 μ., 8,02 μ., ενώ το τελευταίο του άλμα κρίθηκε άκυρο.

Τη δεύτερη θέση έλαβε ο Τόμπιας Μόντλερ που έφτασε τα 8,05 μ. στο τελευταίο του άλμα. Τρίτος ήρθε ο Σάιμον Εχάμερ ήταν τρίτος μ 7,95 μέτρα.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi