Διατροφή υγεία

Πρέπει να ασκείστε πριν κοιμηθείτε;

Ο ύπνος και η άσκηση πάνε χέρι-χέρι σε κάθε ταξίδι προς τη βέλτιστη υγεία. Πρέπει όμως να ασκείστε πριν κοιμηθείτε; 

Είτε χρησιμοποιείτε τα καλύτερα ποδήλατα γυμναστικής είτε τους καλύτερους ρυθμιζόμενους αλτήρες, η προπόνηση αυξάνει τον καρδιακό σας ρυθμό, γεγονός που αυξάνει τη θερμοκρασία του πυρήνα του σώματός σας και η αύξηση της θερμοκρασίας μπορεί να σας δυσκολέψει να αποκοιμηθείτε. 

Ωστόσο, νέα και αναδυόμενη έρευνα δημοσιεύτηκε στο European Journal of Sport Science έχει διαπιστώσει ότι εφόσον ασκείστε τουλάχιστον 90 λεπτά πριν τον ύπνο, θα πρέπει να είστε σε θέση να αποκομίσετε τα οφέλη που μπορεί να φέρει η άσκηση πριν από τον ύπνο. 

Για να μάθετε πώς η άσκηση μπορεί να επηρεάσει τον ύπνο, ποιος τύπος άσκησης είναι καλύτερος πριν από τον ύπνο σας και εάν πρέπει να ασκηθείτε μετά από έναν κακό ύπνο, συνεχίστε να διαβάζετε. 

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Πέντε σοβαρά προβλήματα υγείας που αποκαλύπτουν τα πόδια (Φώτο).

e-enimerosi

5 συστατικά που πρέπει να περιέχει το scrub απολέπισης (εικόνες)

e-enimerosi

Οξεία πυελονεφρίτιδα: 7 συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε (εικόνες)

e-enimerosi