Αθλητισμός

Θα ήταν αμαρτία να χάσει από τον Σίνερ ο μέγας Τσιτσιπάς!

Αλύγιστος κορυφαίος Έλληνας τενίστας, επικράτησε του 21χρονου Ιταλού (Νο.16) με 6-4, 6-4, 6-4, 3-6, 4-6, 6-3 σε 4 ώρες και δείχνει έτοιμος ακόμα και να γράψει ιστορία στη Μελβούρνη. Τα πάει εξαιρετικά κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο, τον οποίο έχει νικήσει πέντε φορές σε έξι αναμετρήσεις, δύο από τις οποίες στη Μελβούρνη!

Το επόμενο εμπόδιό του δεν είναι ο Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ, όπως θα περίμεναν πολλοί, αλλά ο Τσέχος Γίρι Λεχέτσκα (Νο.71), η αποκάλυψη του τουρνουά, που άφησε έξω τον 22χρονο Καναδό στα τέσσερα σετ. Νωρίτερα είχε αποκλείσει Μπόρνα Τσόριτς και Καμ Νόρι, οπότε καταλαβαίνετε ότι είναι επικίνδυνος αντίπαλος.

Το βέβαιο είναι ότι ο δρόμος του Στεφ προς τον τελικό είναι ορθάνοιχτός και αυτό δε συμβαίνει μόνο διότι δεν θα βρει απέναντί του Top 15. Είναι και ότι η δική του απόδοση είναι εξαιρετική και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι μετράει οκτώ νίκες σε ισάριθμους αγώνες τη φετινή σεζόν, έχοντας χάσει μόνο τέσσερα σετ.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi