Αθλητισμός

Παγκόσμιο Κύπελλο: Χρυσός ξανά ο Πετρούνιας, άγγιξε το τέλειο ο «άρχοντας των κρίκων»

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ο απίθανος Λευτέρης Πετρούνιας κυριάρχησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο Κότμπους.
Ο «άρχοντας των κρίκων» άγγιξε το τέλειο στον τελικό του αγωνίσματος και με βαθμολογία 14.966 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Ο Πετρούνιας εκτέλεσε άψογα το απαιτητικό πρόγραμμά του, ήταν αλάνθαστος και δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους του για να αμφισβητήσουν την ανωτερότητά του στους κρίκους. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης άρχισε ιδανικά το 2023 προσθέτοντας ακόμα ένα χρυσό στην πλούσια συλλογή του.

Στον τελικό προκρίθηκε με 14,733 βαθμούς, που επίσης ήταν η καλύτερη επίδοση, υποσκελίζοντας μεταξύ άλλων τον Ιρανό Μαχντί Άχμαντ Κοχάνι (14,666 β.) και τον Τούρκο κάτοχο του παγκόσμιου τίτλου Αντέμ Ασίλ (14,633 β.).

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi