Διατροφή υγεία

5 συστατικά που πρέπει να περιέχει το scrub απολέπισης (εικόνες)

Ωφελεί την υγεία του δέρματος με πολλούς τρόπους, καθώς μειώνει το μέγεθος των πόρων, μετριάζει τον τοπικό αποχρωματισμό της επιδερμίδας, αμβλύνει τις βαθιές ρυτίδες του προσώπου και απομακρύνει την θαμπάδα, χαρίζοντας νεανικό δέρμα.

Είναι σημαντικό, το scrub που θα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε απολέπιση, να περιέχει συστατικά τα οποία είναι κατάλληλα για τον δικό σας τύπο επιδερμίδας.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί 5 συστατικά που πρέπει να περιέχει το scrub απολέπισ

Οι κόκκοι Jojoba, λειαίνουν την επιδερμίδα και είναι ιδανικοί για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα.
Τα άλφα-υδροξέα είναι μόρια που υπάρχουν σε διάφορα φυτά και συχνά χρησιμοποιούνται σε καλλυντικά απολέπισης. καθώς αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα, τα μαύρα στίγματα και τα σημάδια της ακμής.
Τα μηλικά οξέα συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας, στην επούλωση των ερεθισμών και στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών.
Το κιτρικό οξύ είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την καταπολέμηση των ερεθισμών, που προκαλούνται από τη ρύπανση του περιβάλλοντος, το νερό και τα βαρέα μέταλλα, ενώ εμποδίζει και τους ρύπους από το να εισχωρήσουν βαθύτερα στην επιδερμίδα.
Οι κρύσταλλοι ελαφρόπετρας ενδείκνυνται για όσους έχουν λιπαρό ή κανονικό δέρμα.
google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγήMedical Daily

Σχετικές αναρτήσεις

Πέντε σοβαρά προβλήματα υγείας που αποκαλύπτουν τα πόδια (Φώτο).

e-enimerosi

Οξεία πυελονεφρίτιδα: 7 συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε (εικόνες)

e-enimerosi

Πώς επιλέγω το καλύτερο προβιοτικό συμπλήρωμα;

e-enimerosi