Πολιτική

Εκλογές στις 21 Μαΐου ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης- Ποιο το στίγμα του.

Την 21η Μαΐου- αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της εισαγωγικής του τοποθέτησης στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Η χώρα και οι πολίτες χρειάζονται καθαρούς ορίζοντες» ανέφερε στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο πρωθυπουργός.

«Οι εκλογές θα γίνουν στη λήξη της τετραετίας, θα γίνουν την Κυριακή 21 Μαΐου και αν χρειαστεί δεύτερη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι τις αρχές Ιουλίου» σημείωσε, τονίζοντας ότι ο προγραμματισμός αυτός είναι «απολυτά συνεπής προγραμματισμός με τις προβλέψεις του Συντάγματος».

Απο την πλευρά του Σύριζα ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε: Λίγες εβδομάδες υπομονή, στις 21 Μαΐου οι πολίτες θα επιστρέψουν στην κάλπη τον λογαριασμό που δε βγαίνει.

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΝΑΛ

ΜέΡΑ 25

ΚΚΕ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

Όσο πιο ψηλά βρίσκεται το ΚΚΕ, τόσο πιο δυνατός γίνεται ο λαός.

Ολόκληρη η δήλωση: 

«Η ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών από τον κ. Μητσοτάκη συνοδεύτηκε από το γνωστό εκβιαστικό δίλημμα περί “ακυβερνησίας ή σταθερότητας”. Είναι το ίδιο δίλημμα που σερβίρεται σε διάφορες εκδοχές κι από τα υπόλοιπα κόμματα, γιατί όλοι τους θέλουν να αποσπάσουν τη στήριξη ή ανοχή του λαού σε μια πολιτική που τελικά είναι αυτή, που συσσωρεύει ακόμη περισσότερη αστάθεια κι ανασφάλεια.

Ωστόσο, ο λαός έχει πλέον συσσωρευμένη πείρα. Έχουν δοκιμαστεί οι πάντες και τα πάντα, σε διαδοχικά αντιλαϊκά κυβερνητικά σχήματα που έφτιαξαν η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ μαζί με άλλα κόμματα “μιας χρήσης”.

Σήμερα υπάρχει η δυνατότητα ευρύτερες εργατικές – λαϊκές δυνάμεις να κάνουν το βήμα ανεξάρτητα από τις επιλογές που έκαναν μέχρι τώρα. Να απορρίψουν τα κάλπικα διλήμματα που θα δυναμώνουν, αλλά και θα μεταλλάσσονται όσο πλησιάζουν οι κάλπες. Να προσέλθουν στις εκλογές με ένα και μόνο κριτήριο: Κανένας από τους δύο και τους πρόθυμους συγκυβερνήτες τους. Όσο πιο αδύναμα τα κόμματα που -με τον ένα ή τον άλλο τρόπο- θα σχηματίσουν την επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση, όσο πιο ψηλά βρίσκεται το ΚΚΕ, τόσο πιο δυνατός γίνεται ο λαός για να διαμορφώσει πραγματικές θετικές εξελίξεις προς όφελός του.»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ Η “ΝΟΘΕΙΑ” ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓEΣ

Οι αποκαλύψεις του Guardian περί εταιριών με εγκληματική δράση και στόχο την νόθευση της λαϊκής ετυμηγορίας, οι οποίες ήδη δρουν και στην Ελλάδα απλώς επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες της Ελληνικής Λύσης.

Η αλλοίωση όμως της Δημοκρατίας μας υφίσταται εδώ και χρόνια και η Ελληνική Λύση είναι η μόνη πολιτική δύναμη που έχει κάνει σαφείς καταγγελίες με «ονοματεπώνυμο».

«Νοθεία» είναι η φίμωση της φωνής ενός εκλεγμένου κόμματος από τα συστημικά ΜΜΕ και οι χαλκευμένες «χωματουργικές» δημοσκοπήσεις. «Νοθεία» είναι όταν η δήθεν «ανεξάρτητη αρχή», το ΕΣΡ αντί να παρεμβαίνει για να υπερασπιστεί την δημοκρατία, να στρέφεται κατά του καταγγέλοντος!

«Νοθεία» είναι όταν μία πολιτική δύναμη με μηδενικά χρέη και διάφανη οικονομική λειτουργία, καλείται να ανταγωνιστεί κόμματα με χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, κόμματα με κρυφή χρηματοδότηση, κόμματα που αποκρύπτουν ακόμα και τους ισολογισμούς τους!

Τέλος, «νοθεία» είναι η παράνομη φίμωση της Ελληνικής Λύσης και του προέδρου της Κυριάκου Βελόπουλου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, την ίδια στιγμή που οι κακούργοι υβριστές μας διαδίδουν ανενόχλητοι την προπαγάνδα τους.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Παύλος: Η Μπακογιάννη στο Συμβούλιο της Ευρώπης δεν έβλαψε μόνο τον σερβικό λαό, αλλά και η Ελλάδα μπορεί να υποστεί συνέπειες.

e-enimerosi

Βουλή: Ο Κωνσταντίνος Φλώρος γρονθοκόπησε τον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης.

e-enimerosi

«Είναι η γεωπολιτική, ηλίθιε».

e-enimerosi