Άρθρα Ρεπορτάζ

Εκλογές 2023 από την Παρασκευή 7 Απριλίου στο radio ellinadiko.

Η ημερομηνία των εκλογών πλέον είναι γνωστή, στις 21 Μαΐου όλοι οι Έλληνες ψηφοφόροι όσοι το επιθυμούν, θα προσέλθουν στις κάλπες για να εκλέξουν την επόμενη κυβέρνηση.

Έτσι και εμείς, ακολουθούμε τις πολιτικές εξελίξεις και θα μας ακούτε στην εκπομπή με τίτλο ”εκλογές 2023 τρεις λαλούν και δυο χορεύουν” στον αέρα του Ράδιο ελληνάδικο. Εκεί θα σχολιάζουμε τα τεκταινόμενα μέχρι την ημέρα των εκλογών μέσα από συζητήσεις και συνεντεύξεις από υποψήφιους βουλευτές στην Ελλάδα αλλά και με ανθρώπους που σχετίζονται με τις εκλογές και την πολιτική, όπου θα σχολιάζουμε και θα αναλύουμε τις πολιτικές εξελίξεις της προεκλογικής περιόδου.

Ραντεβού λοιπόν την Παρασκευή στις 20:00 η ώρα στον αέρα του Ράδιο ελληνάδικο για την πρώτη μας εκπομπή για τις εκλογές του 2023.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ευτελισμός της ελληνικής διασποράς του Μονάχου για το σχολικό κτίριο.

Χρήστος Μουρτζούκος

Ο ανθελληνικός ρόλος της Γερμανίας και των ΗΠΑ στο θέμα της Μακεδονίας και τα Ellinika Hoaxes.

e-enimerosi

«“Φράγμα Πύλης, Τρικάλων”: Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”.

e-enimerosi