Γυναίκα

Ρόδι, Σταφύλι, Κέδρος: Τα ελληνικά superfoods μπορούν να κάνουν θαύματα για την επιδερμίδα.

Τα ελληνικά superfoods που περιλαμβάνει η φόρμουλα του Goodlife By Gina THE SERUM, συνθέτουν το απόλυτο skincare κοκτέιλ για πιο νεανική και υγιή επιδερμίδα.

Μία καλά ισορροπημένη, θρεπτική διατροφή, είναι «το Α και το Ω» για την υγεία μας γενικά και ειδικότερα για την επιδερμίδα μας. Τα λιπαρά οξέα, τα μεταλλικά στοιχεία και τα λοιπά θρεπτικά συστατικά που βρίσκουμε στις τροφές μας, συμβάλλουν στη διατήρηση της νεανικής μας όψης. Αρκούν όμως για το αποτέλεσμα που όλες θέλουμε στην επιδερμίδα μας; Η σωστή διατροφή είναι βασική προϋπόθεση για την καλή υγεία του οργανισμού και του δέρματός μας, αλλά πρέπει να συνδυάζεται και με άλλες πρακτικές, όπως ο καλός ύπνος, η άσκηση και φυσικά, η σωστή ρουτίνα περιποίησης.

Βλέπεις, το τι βάζουμε στο δέρμα μας είναι εξίσου σημαντικό με το τι βάζουμε στο σώμα μας και καθώς όλοι μας στρεφόμαστε σε μία πιο ολιστική προσέγγιση στο skincare, εμφανίζονται ολοένα και περισσότεροι παραλληλισμοί, ανάμεσα στην ομορφιά, τη διατροφή και την ευεξία γενικότερα. Κάπου εδώ, λοιπόν, έρχονται τα superfoods -και πιο συγκεκριμένα τα ελληνικά superfoods- να κάνουν τη διαφορά στην περιποίησή μας. Η θρέψη από τα superfoods ως προς τον οργανισμό μας είναι άμεση, ενώ με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν αυτές οι υπερτροφές, όταν εφαρμόζονται στην επιδερμίδα μας με τη μορφή καλλυντικών. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά, όσο φαίνονται.

1679659017001-581421577-image003.jpg

Ο συνδυασμός, η ποιότητα των superfoods, αλλά και η σύνθεση ενός προϊόντος, παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αποτελεσματικότητά του. Όπως άλλωστε και οι πρακτικές της «καθαρής», καλής ζωής λειτουργούν συνδυαστικά. Πρέπει να κοιμόμαστε καλά, να αποφεύγουμε τις επεξεργασμένες τροφές, να δίνουμε σημασία στην ψυχική και εγκεφαλική μας υγεία, να ασκούμαστε και να ζούμε σε αρμονία με το περιβάλλον. Δεν είναι επομένως όλα τα προϊόντα που περιέχουν superfoods ίδια. Υπάρχει, ωστόσο, ένα προϊόν, που φτιάχτηκε με γνώμονα τις προσταγές της καλής ζωής, από μία γυναίκα που μεγάλωσε στην ελληνική φύση, την πήρε μαζί της σε κάθε γωνιά του κόσμου, υιοθέτησε τον ολιστικό ελληνικό τρόπο ζωής και θέλησε να τον μοιραστεί μαζί μας.

Ο λόγος για το THE SERUM, τη δημιουργία της Τζίνας Αλιμόνου σε συνεργασία με κορυφαίους επιστήμονες. Πρόκειται για έναν all in one ορό περιποίησης προσώπου, που περιέχει ελληνικά superfoods, τα οποία λειτουργούν συνδυαστικά ώστε να μας χαρίσουν την επιδερμίδα που όλες ονειρευόμαστε, με τον πιο φυσικό τρόπο. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

1679659031182-247465817-image005.jpg
Τα συστατικά

Το THE SERUM δημιουργήθηκε μετά από συνεργασία της Τζίνας Αλιμόνου με την Κατερίνα Βασιλάτου, σύμβουλο καινοτομίας καλλυντικών προϊόντων The NuCLab. Για τη σύνθεσή του, επιλέχθηκαν φυσικά ενεργά συστατικά και πιο συγκεκριμένα, ελληνικά superfoods, για τις αντιοξειδωτικές, ενυδατικές και αντιγηραντικές τους ιδιότητες. Η λίστα είναι μεγάλη και περιλαμβάνει καινοτομίες όπως πεπτίδια φυσικής προέλευσης από κέδρο, αλλά και πολυσακχαρίτες από κασία. Ας τα δούμε αναλυτικά, ώστε να γίνει πιο σαφής η εντατική δράση του που έχει μετρήσιμα και αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Πρώτο στη λίστα των φυσικών δραστικών συστατικών που κάνουν το THE SERUM μοναδικό, είναι το ρόδι βιοδυναμικής καλλιέργειας, ο χυμός του οποίου χαρίζει στη σύνθεση του THE SERUM αντιοξειδωτική δράση. Χάρη στον χυμό του ροδιού, η σύνθεση του THE SERUM προσφέρει αξεπέραστη λάμψη και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα. Την αντιοξειδωτική αυτή δράση έρχεται να συμπληρώσει το δραστικό εκχύλισμα από κουκούτσια σταφυλιού. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, πολυφαινόλες και ταννίνες, το δραστικό εκχύλισμα από κουκούτσια σταφυλιού αυξάνει την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας έναντι στο οξειδωτικό stress, προλαμβάνει και επανορθώνει τα σημάδια της γήρανσης, βελτιώνοντας συνολικά την όψη της επιδερμίδας.

1679659051750-396851019-image007.jpg

Στην πολυσύνθετη και 99, 69% φυσική σύνθεση του THE SERUM περιλαμβάνεται και μία μοναδική καινοτομία, όπως προαναφέραμε. Ισχυρά πεπτίδια φυσικής προέλευσης, από κέδρο τα οποία μιμούνται τη δομή των πεπτιδίων που βρίσκονται φυσικά στην επιδερμίδα μας. Αυτά είναι υπεύθυνα για τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας και συμβάλλουν στη νεανική της εμφάνιση.

Τη δράση του THE SERUM, ενισχύουν περαιτέρω οι καινοτόμοι πολυσακχαρίτες από κασία, που χαρίζουν ενυδάτωση και λάμψη, η σταθερή μορφή της βιταμίνης C, η βιταμίνη Β3 αλλά και ένας συνδυασμός υαλουρονικών οξέων που προσφέρει αποτέλεσμα, όμοιο με εκείνο του botox, αλλά με απόλυτα φυσικό τρόπο.

1679659067334-481014960-image009.jpg

Όπως αντιλαμβάνεσαι, η σύνθεση του THE SERUM, περιλαμβάνει μοναδικά συστατικά από την ελληνική γη και τα συνδυάζει έτσι ώστε να αλληλοσυμπληρώνονται και να μας προσφέρουν μία επιδερμίδα πιο λεία, πιο λαμπερή, πιο υγιή και σαφώς πιο νεανική. Αυτό που θέλουμε, δηλαδή. Άλλωστε, το όραμα της Τζίνας Αλιμόνου είναι να μοιραστεί μαζί μας τη μαγεία του να ζεις καλά, απλά και σε αρμονία με τη φύση και το THE SERUM, είναι το δώρο της προς εμάς.

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, tik tok, και στο Google news. Διαβάστε για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Γυναικοκτονίες. Μια πληγή που πονάει.

Δημήτρης Λίτσας

Perfect lips! 8 nude μολύβια χειλιών που ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες.

e-enimerosi

Οδηγός Aγοράς: Οι XXL τσάντες είναι η τάση που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα -10 για να διαλέξεις

e-enimerosi