Ειδήσεις και Νέα

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 5 Ιανουαρίου: Αιγόκεροι με διάθεση στα ύψη – Είναι η χρονιά σας

Είναι γεγονός ότι η χαρά η αισιοδοξία και η θετική διάθεση που εκπέμπουν οι Αιγόκεροι θα λειτουργήσουν ευεργετικά σε όλα τα επίπεδα της ζωής τουςΗ

Η Σελήνη βρίσκεται πλέον στον Ταύρο και αυτό φέρνει πρωτοβουλίες στα ζώδια. Χαράς ευαγγέλια για τους Αιγόκερους που μπαίνουν δυναμικά στη νέα χρονιά. Ευκαιρία να εκφραστούν άμεσα και να έχουν κεντρικό ρόλο στις παρέες, στη διασκέδαση και στην προσωπική τους ζωή. Είναι γεγονός ότι η χαρά η αισιοδοξία και η θετική διάθεση που εκπέμπετε θα λειτουργήσουν ευεργετικά σε όλα τα επίπεδα.

Ακολουθούν οι αναλυτικές σημερινές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να πρέπει να λύσεις ή εκκρεμότητες που θα πρέπει να τακτοποιήσεις.  Η ανασφάλεια είναι έντονη και αυτή μπορεί να σε καθορίσει δημιουργώντας προβλήματα, φρόντισε να την ελέγξεις. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για συνεννοήσεις που θα οδηγήσουν σε θετική έκβαση τα ζητήματα που σε απασχολούν. Εκφράζεις το πάθος και τον αισθησιασμό στις σχέσεις σου και αυτό είναι κάτι που εκλαμβάνει το ταίρι σου και βοηθά να απογειωθεί σχέση.

Σήμερα σημαντικό είναι να μπορείς να εκφράσεις τις ανασφάλειές σου ή αυτά που νιώθεις στη σχέση σου, κάτι που θα λειτουργήσει άκρως βοηθητικά. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, η καλή επικοινωνία και το αίσθημα ασφάλειας θα πρωταγωνιστήσουν. 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ώθηση να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε επιθετικές τάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και εμπόδια στην εξέλιξη των θεμάτων που σε ενδιαφέρουν. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω σε γεμίζει αισιοδοξία και χαρά και σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις με αμεσότητα ότι σκέφτεσαι κάτι που θα λειτουργήσει άκρως ευνοϊκά σε συνεργασίες και προσωπική ζωή.

Σήμερα το κέφι και η καλή επικοινωνία θα δώσουν ώθηση και μοναδικές στιγμές στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία καθώς έχεις τον πρωταρχικό ρόλο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς και εντυπωσιάζεις με το ταπεραμέντο σου. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο εντείνοντας αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος που μπορεί να σε έχουν στιγματίσει. Είναι γεγονός ότι επιδιώκεις να απομακρυνθείς από όλους και όλα και αυτό είναι κάτι που σε οδηγεί στη μοναχικότητα και στη μελαγχολία. Καλά θα κάνεις να ισορροπήσεις μέσω της τέχνης που μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λύσεις ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να αφορούν οικονομικές υποθέσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γνωρίζεις πώς να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν και το ένστικτό σου δεν σε εγκαταλείπει.

Σήμερα ο έντονος ερωτισμός και η τρυφερότητα ξεχειλίζουν σε προσωπικό επίπεδο και σου δίνουν την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να έρθουν και πάλι στη ζωή σου για να εκφράσουν τα βαθύτερα τους συναισθήματα για εσένα.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο και να εκφράσεις πιθανές πρωτοποριακές ιδέες και απόψεις που μπορεί να έχεις. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να κάνει σημαντικά βήματα προς την επίτευξη τους. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω σε βοηθά να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς και να κρατήσεις τις κατάλληλες ισορροπίες για να κερδίσεις σε ότι αφορά τα σχέδιά σου και να δημιουργήσεις πιθανά νέες συνεργασίες μέσα από το φιλικό περίγυρό που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τους στόχους που έχεις θέσει.

Σήμερα η εξαιρετική επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να θέσετε κοινούς στόχους με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τις φιλικές παρέες που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ερωτική σου ζωή. 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και μπαίνεις στη διαδικασία να τακτοποιήσεις επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που πιθανά έχεις αναλάβει καθώς δεν αποκλείεται να σου δημιουργούν άγχος. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε αντιπαραθέσεις που μπορεί να προκύψουν με ανώτερους σου γιατί δεν αποκλείεται να στοιχίσουν. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις οι αναλύσεις ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν την καθημερινότητα και στη δουλειά σου και να επικοινωνήσεις με ευκολία πιθανές λύσεις οι απαιτήσεις που μπορεί να έχεις. Να είσαι βέβαιος ότι οι προσπάθειές σου θα είναι επιτυχημένες.

Σήμερα εξαιρετικά μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να πρέπει να παρευρεθείς, η καλή διάθεση θα κυριαρχήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που να δείξουν το έντονο ενδιαφέρον τους αφού κερδίζεις με τη γρήγορη αντίληψη που δείχνεις.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά μαζί τους συζητώντας για διάφορα ζητήματα που σου κεντρίζουν πνευματικά το ενδιαφέρον. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω σε ωθεί στο να γίνεις άκρως επικοινωνιακός και αυτό θα βοηθήσει ώστε να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πιθανές νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα παίξει σημαντικό ρόλο το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο και το χιούμορ σου.

Σήμερα εκφράζοντας σκέψεις και συναισθήματα προς το ταίρι σου είναι βέβαιο ότι θα βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό και θα λειτουργήσεις μοναδικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν καθώς εντυπωσιάζεις με την κοινωνικότητα και την ευχάριστη διάθεση σου.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να αφορούν τράπεζες δημόσιο ασφαλιστικούς χωρίς ή να επικεντρωθείς σε επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Σημαντικό είναι να μην εγκλωβιστείς στην καχυποψία γιατί είναι αυτό που τελικά θα σε οδηγήσει στο να συγκρουστείς με τους γύρω σου. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να συζητήσει ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν με πρόσωπα της οικογένειας και έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και ανησυχίες που θεωρείς ότι μπορεί να αντιληφθούν τα δικά σου πρόσωπα.

Σήμερα πιθανό είναι να υπάρξει μία ερωτική εξομολόγηση που θα λειτουργήσει ευεργετικά για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει που θα εντείνει τη διάθεση να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να υπάρξει ισορροπία και καλή διάθεση με τα σπουδαία πρόσωπα της ζωής σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τις ανάγκες σου καθώς φαίνεται να τις βάζεις σε δεύτερη μοίρα και αυτό είναι τελικά που θα στοιχίσει πρώτα σε σένα καθώς δεν θα διστάσεις να καταπιέζεις τον εαυτό σου για να ευχαριστήσεις τους γύρω σου. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να συζητήσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και να δοθούν λύσεις καθώς η διάθεση είναι εξαιρετική.

Σήμερα μπορείς να συζητήσεις θέματα που σε ανησυχούν στη σχέση σου και να διαπιστώσεις ότι η καλή επικοινωνία και διάθεση πρωταγωνιστεί. Αν είσαι ελεύθερος/η σημαντικές νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν όπου θα πρωταγωνιστήσει η επικοινωνία και ο κοινός τρόπος σκέψης.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με δουλειές της καθημερινότητας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα και να λειτουργούν πιεστικά στο πρόγραμμά σου. Φρόντισε να μην επιτρέψει στη ρουτίνα να σου δημιουργήσει άγχος γιατί αυτό θα σε οδηγήσει στο να γίνεις έντονα επικριτικός και να γκρινιάζεις τους γύρω σου. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω σε διευκολύνει στο να βρεις λύσεις άμεσες σε καθημερινό επίπεδο που θα διευκολύνουν τις κινήσεις σου αλλά και να πρωταγωνιστήσεις σε συζητήσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την αύξηση του εισοδήματος σου.

Σήμερα η καλή διάθεση και συνεννόηση που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή θα λειτουργήσει ευνοϊκά για καθημερινά ζητήματα που προβληματίζουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από τον εργασιακό χώρο πιθανή νέα γνωριμία, η καλή επικοινωνία θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και η διάθεσή σου είναι στα ύψη καθώς αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να περάσεις μοναδικά σε προσωπικό επίπεδο με το ταίρι σου ή με την παρέα σου.  Σημαντικό είναι να πρωταγωνιστήσει σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς  αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να φέρει πολλές νέες γνωριμίες που θα δείξουν άμεσα το ερωτικό τους ενδιαφέρον. Το τρίγωνό της με τον Ερμή  στο ζώδιό σου σού δίνει την ευκαιρία να εκφραστείς άμεσα και να έχεις το κεντρικό ρόλο στις παρέες τη διασκέδαση στην προσωπική σου ζωή. Είναι γεγονός ότι η χαρά η αισιοδοξία και η θετική διάθεση που εκπέμπεις θα λειτουργήσουν ευεργετικά για εσένα και τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

Σήμερα εκφράζοντας συναισθήματα και έχοντας αισιοδοξία είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει  στην ανανέωση της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι στο να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειας καθώς είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις κοντά τους νιώθοντας ζεστασιά και τρυφερότητα.  Η συναισθηματικότητα είναι στα ύψη και αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να κλειστεί στον εαυτό σου και να μπει σε ένα είδος μίνι απολογισμού των τελευταίων πεπραγμένων σου. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω σε βοηθά να εκφράσει ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν από το παρελθόν και να αφορούν οικεία πρόσωπα δίνοντάς σου την ευκαιρία να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις για να λύσεις θέματα που σε έχουν ταλαιπωρήσει σε ψυχολογικό επίπεδο.

Σήμερα εξέφρασε απωθημένα και πληγές του παρελθόντος και είναι βέβαιο ότι θα βρεις την κατανόηση που χρειάζεσαι από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο και να κληθείς να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που ακόμα εκκρεμούν. 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τα κοντινά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις να συζητήσεις να ανταλλάξεις απόψεις παίρνοντας χαλαρές στιγμές μαζί τους. Προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις πάρτι δεν αποκλείεται να προκύψουν ή ακόμα και προτάσεις για κοντινές αποδράσεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία σου. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω  σε ωθεί στο να είσαι άκρως επικοινωνιακός και ευχάριστος με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και κυρίως με φίλους που έχεις πολλά να πεις και κοινές ιδέες να μοιραστείς.

Σήμερα η διασκέδαση και η καλή παρέα είναι αυτό που θα δώσει ώθηση στο να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να υπάρξει οι πρωτοποριακές σκέψεις και απόψεις είναι αυτό που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ.

Σχετικές αναρτήσεις

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi

Ισχυρός σεισμός στη Σάμο.

e-enimerosi