Ειδήσεις και Νέα

Το νέο βιβλίο των Ιγνατίου-Μελέτη: “Από τα Ίμια στη Μαδρίτη και στο γκριζάρισμα του Αιγαίου”!

Τον γνωρίζω από το 2014 που ήρθα στη Νέα Υόρκη. Τα τελευταία πέντε χρόνια είμαστε σε σχεδόν εβδομαδιαία επαφή και επικοινωνία.  Ανήσυχος αλλά ήσυχος, δημοκρατικός αλλά παθιασμένος για την Κύπρο και την Ελλάδα. Με χαμόγελο αλλά και πειρακτίρι για όσους τον γνωρίζουν. Έχω την τιμή να τον αποκαλώ φίλο, συνάδελφο, συνεργάτη. Συχνά τον αποκαλώ και δάσκαλο μιας και με δίδαξε-προφύλαξε αρκετά εδώ στις ΗΠΑ.

Συχνά τον ρωτούσαμε τι γίνεται με το (πρόσφατο) βιβλίο με τίτλο «Από τα Ίμια στη Μαδρίτη και στο γκριζάρισμα του Αιγαίου», όπου μαζί με τον Νίκο Μελέτη, τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά αλλά τον γνωρίζω (και τον σέβομαι) από την αρθρογραφία του, ξέρω ότι δαπάνησαν απίστευτες ώρες μελέτης και έρευνας. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τον αγώνα ενός βιβλίου-έρευνας και μπορώ να μπω στα “παπούτσια” τους. Πόσο μάλλον όταν αυτά τα παπούτσια άλωσαν τα αμερικανικά αρχεία με στόχο να ανοίξουν τα μάτια όλων μας!

Προχτές, το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Μιχάλης:

Το βιβλίο βγήκε!

Σημίτης, Ντεμιρέλ και Κλίντον στο επίκεντρο.

Έχουμε να μάθουμε πολλά, λέω στο Μιχάλη.

Πολλά… μου απαντά!

Μιχάλη Ιγνατίου και Νίκο Μελέτη, σας ευχαριστούμε, ανυπομονούμε!

Καλοτάξιδο!

*Ο Νίκος Αντωνιάδης είναι Αν. Βοηθός Καθηγητής Επικοινωνίας, Στρατηγικής & Πολιτικού Μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο St. John’s της Νέας Υόρκης και Συντάκτης στις εφημερίδες ikypros.com & LA Voice

Το εξώφυλλο του βιβλίου των Ιγνατίου – Μελέτη

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi

Ισχυρός σεισμός στη Σάμο.

e-enimerosi