Κοινωνία Κόσμος

Συναγερμός στο Σικάγο: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς. Τουλάχιστον 13 τραυματίες

Πυροβολισμοί ξέσπασαν σε πάρτι στη νότια πλευρά του Σικάγο νωρίς την Κυριακή, σκοτώνοντας δύο άτομα και τραυματίζοντας 13 άλλους, ανέφεραν οι αρχές.

Οι αξιωματικοί απάντησαν περίπου στις 4:40 π.μ., δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Χοσέ Τζάρα. Οι πυροβολισμοί είχα σαν αποτέλεσμα τον θάνατο 2 ατόμωμ 20 και 44 ετών. Η Τζάρα είπε νωρίτερα ότι 12 άτομα πυροβολήθηκαν, αλλά η αστυνομία αργότερα αύξησε τον αριθμό σε 15.

Αυτή η φωτογραφία που παρέχεται από το Πυροσβεστικό Τμήμα του Σικάγου δείχνει την αστυνομία να ερευνά τη σκηνή ενός εγκλήματος νωρίς την Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021 στη γειτονιά Park Manor στο Σικάγο. Πυροβολισμοί ξέσπασαν σε πάρτι στο South Side του Σικάγο νωρίς την Κυριακή (Σικάγο Πυροσβεστική Υπηρεσία / Chicago Sun-Times μέσω AP)

Επτά από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία σε σοβαρή και κρίσιμη κατάσταση, δήλωσε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας Larry Merritt.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους κοντά στη σκηνή των πυροβολισμών στη γειτονιά Park Manor του Σικάγου, ο αστυνομικός επιθεωρητής David Brown είπε ότι οι ερευνητές εξακολουθούν να αναζητούν ένα πιθανό κίνητρο.

Ο Μπράουν είπε ότι τέσσερα όπλα βρέθηκαν στη σκηνή, αλλά δεν είπε εάν οι ανακριτές πιστεύουν ότι περισσότερα από ένα άτομο πυροβόλησαν. Δεν πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις.

«Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε», είπε ο Μπράουν. «Οι ντετέκτιβ μόλις ξεκινούν.»

Ένα μπαρ είχε ανεβεί σε ένα γκαράζ συνδεδεμένο με την επιχείρηση για αυτό που ο Μπράουν χαρακτήρισε ως «αναδυόμενο πάρτι».

Κόκκινα και μαύρα μπαλόνια, καθώς και ένα παπούτσι, βρισκόταν στο έδαφος έξω από την επιχείρηση λίγο μετά τη λήψη, ανέφερε το Chicago Tribune .

«Δεν ξέρουμε ποια ήταν η γιορτή που συνδέθηκε με αυτό το πάρτι σε αυτό το σημείο, προσπαθούμε ακόμα να παρακολουθήσουμε τους οδηγούς σχετικά με αυτό το κίνητρο», είπε ο Μπράουν.

Σχετικές αναρτήσεις

Γυναικοκτονίες. Μια πληγή που πονάει.

Δημήτρης Λίτσας

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi