Ειδήσεις και Νέα

Τα 4 νέα μέτρα που ισχύουν από σήμερα

Τέσσερα νέα μέτρα ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των κυβερνητικών συντακτών.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η κ. Πελώνη:

Τα 4 μέτρα που ισχύουν από σήμερα

  • Τεστ για είσοδο στη χώρα σε όλους από 6 ετών και άνω
  • Περιορίζεται η υποχρέωση για απομόνωση κρούσματος ή στενών επαφών από 14 στις 10 μέρες
  • Επιτρέπεται η είσοδος από το Μαυροβούνιο χωρίς περιορισμό ατόμων
  • Επιτρέπονται ξεναγήσεις σε γκρουπ 20 από 15 ατόμων.

Για τα προνόμια των εμβολιασμένων

«Ο εμβολιασμός είναι ο μόνος δρόμος προς την ελευθερία. Αυτό θα πρέπει να γίνει σαφές σε όλους. Όσοι έχουν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν – θα ανοίξουν σύντομα για όλα τα εμβόλια. Η συζήτηση αυτή που αφορά μεγαλύτερες διευκολύνσεις σε όσους έχουν εμβολιαστεί γίνεται σε συνεργασία με τους ειδικούς. Δεν μπορεί να είναι μια συζήτηση που μπορεί να λάβει σάρκα και οστά πρακτικά, αν δεν προχωρήσει ο εμβολιασμός όλου του ενήλικου πληθυσμού».

Για την απαγόρευση κυκλοφορίας και τη μουσική

«Όλα αυτά τα θέματα θα είναι στην ατζέντα της Επιτροπής, θα συζητηθούν αυτή την εβδομάδα. Και για το ωράριο και για την πιθανή επανεκκίνηση δραστηριοτήτων, για να δοθεί ορατότητα στους πολίτες που θέλουν να προγραμματίσουν δραστηριότητες. Εντός της εβδομάδας θα γίνει η συνεδρίαση»,

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi

Ισχυρός σεισμός στη Σάμο.

e-enimerosi