Αθλητισμός

Jean Todt για τον Michael Schumacher: “Ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν”

Σε μια συνέντευξη, μίλησε για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ, τον ρόλο της συζύγου του Κορίνα και την καριέρα του γιου του Μικ.

Ο Jean Todt, Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου FIA, μίλησε για την υγεία του Michael Schumacher σε συνέντευξή του. Ήταν «πολύ προσεκτικός» επειδή η δήλωσή του επηρεάζει την ιδιωτική ζωή της οικογένειας. Το ατύχημα στο σκι του θρύλου της Φόρμουλα 1 τον Δεκέμβριο του 2013, στο οποίο ο Σουμάχερ είχε ένα σοβαρό ατύχημα, ο Τοτ χαρακτήρισε «τραγωδία».

Jean Todt για το ρόλο της Corinna Schumacher

Χάρη στους γιατρούς του και τη σύζυγό του Κορίνα, «που ήθελαν να επιβιώσει», ο Μίκαελ Σουμάχερ επέζησε – «αλλά με συνέπειες». «Και αυτή τη στιγμή παλεύεις με τις συνέπειες», είπε ο Todt. «Ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν αργά αλλά σίγουρα».

Από το ατύχημα του Σουμάχερ, ο Τοντ «πέρασε πολύ χρόνο με την Κορίνα». «Είναι υπέροχη γυναίκα και διαχειρίζεται την οικογένεια», είπε. “Δεν το περίμενε αυτό. Συνέβη ξαφνικά και δεν είχε άλλη επιλογή. Αλλά το κάνει πολύ καλά. Την εμπιστεύομαι, με εμπιστεύεται”.

«Ο Μικ Σουμάχερ έχει χώρο στην καρδιά μου»

Ο Πρόεδρος της FIA ήξερε επίσης να λέει λόγια αγάπης για τον 22χρονο γιο του Michael Schumacher, Mick: “Ο Mick είναι ένας από εκείνους τους ανθρώπους που έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και αυτή της γυναίκας μου Michelle Yeoh.” Η οικογένεια Σουμάχερ είναι «πολύ ιδιαίτερη για εμάς». «Έγραψα μια υπέροχη ιστορία με τον Μάικλ και έχτισα μια υπέροχη σχέση», είπε ο Τοντ.

Για την πρώτη σεζόν του Mick Schumacher στη Formula 1, ο Jean Todt είπε: “Για μένα είναι ακόμα περισσότερο αγόρι παρά οδηγός της Formula 1. Οδηγεί καλά, το κάνει πολύ καλά”. Ο 22χρονος είναι «ντροπαλός και επιφυλακτικός γιατί δεν θέλει οι άνθρωποι να νομίζουν ότι με χρησιμοποιεί ως πρόεδρο της FIA, αλλά φυσικά βλέπουμε ο ένας τον άλλον και έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση».

Το ντοκιμαντέρ του Netflix υπόσχεται μια εικόνα για την ιδιωτική ζωή Σουμάχερ. 

Ένα ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Μίκαελ Σουμάχερ θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου, στο οποίο θα φανεί και ο Ζαν Τοντ. “Είναι ωραίο για τον Μάικλ ότι θα υπάρχει μια ταινία για αυτόν και ότι γυρίστηκε με την οικογένεια. Μπορούμε να το περιμένουμε”.

Το ντοκιμαντέρ δεν πρέπει να αφορά μόνο την καριέρα του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, αλλά κυρίως τις ιδέες για την ιδιωτική ζωή του Σουμάχερ. Μεταξύ άλλων, οι θαυμαστές βλέπουν αρχειακό υλικό που δεν είχε δημοσιευτεί στο παρελθόν. Οι συνομιλίες με τα μέλη της οικογένειας του εμβληματικού οδηγού αγώνων θα πρέπει να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ο πατέρας του Σουμάχερ, ο Ρολφ, ο αδελφός του Ραλφ, η σύζυγός του Κορίνα και τα δύο παιδιά του, Τζίνα και Μικ, πρέπει να πουν τον λόγο τους. 

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagram, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.
πηγή: GMX

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi