Ειδήσεις και Νέα

Γερμανία κορωνοϊός: Επειδή η πολιτική έχει αποτύχει, πρέπει να πάρουμε το τιμόνι στα χέρια μας!

Τα εμβόλια δεν αρκούν. Τα μέτρα δεν είναι αρκετά. Δεν αρκεί η προσοχή. 

Οι αριθμοί λοιμώξεων σπάνε νέα ρεκόρ κάθε μέρα. Υπάρχει πλέον  ένα κρεβάτι εντατικής θεραπείας σε κάθε τέταρτη περιφέρεια. Οποιοσδήποτε του οποίου οι επεμβάσεις ακυρώνονται για τις επόμενες εβδομάδες με το αιτιολογικό ότι «δεν είναι ζωτικής σημασίας» ή που πρέπει να τον οδηγήσουν στην κλινική στη συνέχεια, πολοί σε αντίθεση με οποιαδήποτε επιστημονική συναίνεση, εξακολουθούν να διστάζουν να εμβολιαστούν. Και φυσικά με τους πολιτικά υπεύθυνους.

Ξεκάθαρα τα απο την Καγκελάριο όταν παρουσίασε τα ψηφίσματα της Πρωθυπουργικής Διάσκεψης. Είναι πραγματικά καιρός να δράσουμε, τόνισε η Μέρκελ. Αυτή και ο Spahn είναι επίσης από κοινού υπεύθυνοι, γιατί η ώρα για δράση θα ήταν το καλοκαίρι ή το αργότερο στα τέλη Σεπτεμβρίου, όταν τα νούμερα ανέβαιναν ξανά.

Από τον Ιούλιο, το RKI προέβλεψε απότομη αύξηση των κρουσμάτων από τον Οκτώβριο. Και κορυφαίοι ιολόγοι, όπως ο Christian Drosten, συνέστησαν ότι οι αναμνηστικοί εμβολιασμοί θα πρέπει να εξεταστούν λίγο μετά την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού.

Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε

Με τον εμβολιασμό και την ενίσχυση με την τρίτη δόση. Εσωτερικεύοντας τους κανόνες υγιεινής που παραμελούσαμε το καλοκαίρι, μειώνοντας τις επαφές μας και κάνοντας τακτικά τεστ. Με το να μένουμε σπίτι όταν νιώθουμε άρρωστοι.

Σε πολλά κρατίδια για τους κλειστούς χώρους επιλέγεται ο κανόνας 2G (Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης)

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi

Ισχυρός σεισμός στη Σάμο.

e-enimerosi