Ειδήσεις και Νέα

Σεισμός στη Φλώρινα.

Σεισμός 5.4 Ρίχτερ 6 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Φλώρινας.

Έντονο κούνημα του εγκέλαδου στην Φλώρινα πριν λίγη ώρα, σεισμός της τάξεως των 5,4 ρίχτερ σημειώθηκε βορειοδυτικά της Φλώρινας. Την ώρα που ο γράφων μιλούσε με την οικογένειά του στην κάμερα έλαβε χώρα ο σεισμός, οπότε το είδα και εγώ ζωντανά, επειδή ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα δυνατός βγείτε έξω μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση από τους μετασεισμούς.

Μέσα στα επόμενα 10 λεπτά μέχρι και τις 23.53 καταγράφησαν τρεις ακόμα σεισμικές δονήσεις, 3,5 Ρίχτερ 19 χιλιόμετρα δυτικά βορειοδυτικά της Φλώρινας και σε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων 3,5 Ρίχτερ σε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και 4,1 Ρίχτερ επίσης σε βάθος 10 χιλιομέτρων.

Επικρατεί μεγάλη ανησυχία στην πόλη της Φλώρινας με τους κατοίκους να έχουν βγει στους δρόμους, παραμένοντας σε επιφυλακή για οτιδήποτε νεότερο.

Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και την Θεσσαλία.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi

Ισχυρός σεισμός στη Σάμο.

e-enimerosi