Άρθρα Ρεπορτάζ

Ο Άγγελος Ανδρεάτος στο doradio.gr

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής μίλησε για την κατάσταση της πανδημίας, για τη δικιά του δουλειά και το νέο του τραγούδι που βγήκε πριν από λίγες εβδομάδες, και είναι το ”Φίλα με τώρα” με τεράστια επιτυχία από την ώρα που βγήκε, και το έχει αγαπήσει πάρα πολύ ο κόσμος.

Αναφέρθηκε για την κρίση του τραγουδιού γενικότερα, αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν στον κλάδο ελέω πανδημίας, και φυσικά μιλήσαμε για τα ταξίδια στο εξωτερικό και την προοπτική να ξανά ταξιδέψει στην Γερμανία και στους ανθρώπους γενικότερα της διασποράς, για να παρουσιάσει και τα νέα του κομμάτια αλλά για να έρθει και σε επικοινωνία με τους Έλληνες της διασποράς, που τόσο αγαπάνε τους Έλληνες καλλιτέχνες και γενικότερα την Ελληνική μουσική.

Μπορείτε να ακούσετε όλη την συνέντευξη στο κανάλι μας στο YouTube όπου μπορείτε να κάνετε και εγγραφή για να μαθαίνετε όλα τα νέα από τις συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο μας.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ευτελισμός της ελληνικής διασποράς του Μονάχου για το σχολικό κτίριο.

Χρήστος Μουρτζούκος

Ο ανθελληνικός ρόλος της Γερμανίας και των ΗΠΑ στο θέμα της Μακεδονίας και τα Ellinika Hoaxes.

e-enimerosi

«“Φράγμα Πύλης, Τρικάλων”: Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”.

e-enimerosi