Ειδήσεις και Νέα

Μάνος Δασκαλάκης: Είμαι σοκαρισμένος, τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα.

Ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, έκανε δηλώσεις αμέσως αφότου συνάντησε την ανακρίτρια στην Ευελπίδων όπου και δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας για την οποία κατηγορείται η σύζυγός του.

«Είναι πολύ δύσκολη στιγμή, δεν μπορώ να το πιστέψω, είμαι σοκαρισμένος. Τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα σε βάρος της Ρούλας» δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης σε δημοσιογράφους βγαίνοντας από την Ευελπίδων, όπου δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής.

Διαβάστε ακόμη: Στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Μέχρι τώρα ήταν υπόδειγμα μητέρας, όταν ήμασταν μπροστά δεν έδινε καμία αφορμή. Περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια για τα άλλα δύο παιδιά. Μέχρι τώρα δεν υπήρχαν υποψίες για εγκληματική ενέργεια» τόνισε ο Μάνος Δασκαλάκης και διέψευσε ότι η μικρή Τζωρτζίνα είχε κακοποιηθεί.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi

Ισχυρός σεισμός στη Σάμο.

e-enimerosi