Ειδήσεις και Νέα

Kακόγουστες φάρσες με τηλεφωνήματα και μηνύματα για βόμβες σε OPEN, ΣΚΑΙ και Mega.

Οι Αρχές πραγματοποίησαν τους απαραίτητους ελέγχους χωρίς να βρουν κάτι ύποπτο.

Αντίστοιχο τηλεφώνημα για βόμβα και στον ΣΚΑΪ

Πριν από το τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση για βόμβα στο OPEN, το μεσημέρι του Σαββάτου (12/11) είχε προηγηθεί ανάλογη προειδοποίηση και στον ΣΚΑΪ.

Τηλεφώνημα για βόμβα στις εγκαταστάσεις του καναλιού Open

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 12:05 τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό στο τηλεφωνικό κέντρο του ΣΚΑΪ προειδοποίησε για βόμβα που θα εκρήγνυτο σε 25 λεπτά. Στον τηλεοπτικό σταθμό έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, όμως από την έρευνα αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για φάρσα.

Μήνυμα για βόμβα και στο Mega 

Μήνυμα για ύπαρξη βόμβας στο στούντιο που γίνεται η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» δέχτηκε η Αγγελική Νικολούλη, την ώρα που βρισκόταν στον αέρα και εξέταζε την υπόθεση της Αρτεμις Βασίλη.

«Όλα τα έχω ακούσει, είχα χρόνια να το ακούσω αυτό», ήταν η αντίδραση της παρουσιάστριας και πρόσθεσε «δεν κολώνουμε με μία βόμβα». Η δημοσιογράφος, η οποία συνέχισε κανονικά την εκπομπή αναρωτήθηκε ποιοι δεν θέλουν να βγει στον αέρα η εκπομπή και τι φοβούνται.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi

Ισχυρός σεισμός στη Σάμο.

e-enimerosi