ΓερμανίαΕιδήσεις και Νέα

Γερμανία: Την Παρασκευή πρέπει να αναμένονται ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ: Η Βέρντι ανακοινώνει απεργίες.

Ακυρώσεις πτήσεων και καθυστερήσεις αναμένονται στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ την Παρασκευή. Αιτία: Το συνδικάτο Verdi κάλεσε τους υπαλλήλους της εταιρείας χειρισμού αποσκευών και αεροσκαφών Aviapartner να πραγματοποιήσουν ολοήμερη προειδοποιητική απεργία από τις 3:30 π.μ. έως το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, στις 3:30 π.μ.

Όχι άλλη άδεια για εκκαθάριση.

Όπως αναφέρθηκε, το Υπουργείο Μεταφορών της NRW δεν εξέτασε πλέον την εταιρεία για χειρισμό τα επόμενα χρόνια κατά την έκδοση αδειών. Σύμφωνα με την Βέρντι, 700 θέσεις εργασίας κινδυνεύουν. Οι χειριστές αποσκευών και αεροσκαφών αρνούνται ένα κοινωνικό σχέδιο που βασίζεται σε συλλογική σύμβαση με αποζημιώσεις απόλυσης για υπαλλήλους που απειλούνται με απώλεια εργασίας.

Βέρντι: Η Aviapartner απορρίπτει το κοινωνικό σχέδιο.

Ο διαπραγματευτής του Verdi, Marvin Reschinsky, επικρίνει: «Μερικοί από τους υπαλλήλους έχουν κάνει σκληρή δουλειά στο αεροδρόμιο για δεκαετίε. Τώρα δεν θα πρέπει να λαμβάνουν καμία αποζημίωση απόλυσης, ώστε να μπορούν στη συνέχεια να κάνουν αίτηση σε νέους εργοδότες για την ίδια δουλειά στο ίδιο αεροδρόμιο με λιγότερα εισοδήματα για προσωρινές θέσεις εργασίας. Οι εργαζόμενοι αντεπιτίθενται».

Η Aviapartner είναι ο ηγέτης της αγοράς στο αεροδρόμιο.

Η εταιρεία «Aviapartner» κατέχει ηγετική θέση στην αγορά στον τομέα της διαχείρισης αποσκευών και αεροσκαφών στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ με μερίδιο αγοράς περίπου 75%. Από την 1η Απριλίου 2023, τις δραστηριότητες αυτές θα αναλάβει μια ήδη ενεργή εταιρεία διεκπεραίωσης και δύο νέες εταιρείες εξυπηρέτησης που δεν έχουν ακόμη προσωπικό.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebook , twitter , instagram , youtube και Google news. Διαβάστε το e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, εγγραφείτε στη σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερωθείτε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ευτελισμός της ελληνικής διασποράς του Μονάχου για το σχολικό κτίριο.

Χρήστος Μουρτζούκος

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi