Κοινωνία Κόσμος

Έληξε το 7ωρο θρίλερ με την 60χρονη που απειλούσε να πέσει από ταράτσα.

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με την 60χρονη γυναίκα που απειλούσε να πέσει στο κενό από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή Ντεπώ της Θεσσαλονίκης, την Κυριακή.

Ύστερα από επτά ώρες περίπου και έπειτα από παρέμβαση ειδικού διαπραγματευτή της Αστυνομίας, η γυναίκα πείστηκε τελικά να κατέβει από το σημείο, όπως αναφέρει το thesstoday.

Ο διαπραγματευτής προσπάθησε με κάθε τρόπο να πείσει την 60χρονη να μην υλοποιήσει την απειλή της, λέγοντάς της ότι «όσο θα είσαι μαζί μου, δεν θα σε πειράξει κανείς».

Γείτονες της περιοχής αναφέρουν ότι η 60χρονη μπήκε το μεσημέρι της Κυριακής στην 7όροφη οικοδομή, η οποία είναι υπό κατασκευή εδώ και δύο χρόνια.

Σημειώνεται ακόμη ότι η γυναίκα πριν απειλήσει να πέσει στο κενό, πετούσε αντικείμενα, ενώ ζήτησε να δει πρόσωπα από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απέκλεισαν τον δρόμο, ενώ σε πλήρη ετοιμότητα ήταν και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για κάθε ενδεχόμενο.

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Γυναικοκτονίες. Μια πληγή που πονάει.

Δημήτρης Λίτσας

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi