Διατροφή υγεία

Αυτά είναι τα πιο ωραία κολάν για τις μέρες που δουλεύεις απ’ το σπίτι.

Γυναίκα

Βρήκαμε τα κολάν στα οποία αξίζει να επενδύσεις για τις μέρες που βρίσκεσαι σε τηλεργασία  και όχι μόνο.

Το φθινόπωρο είναι εδώ (και τυπικά πια) αν και το πιθανότερο είναι να μην το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμη. Αυτό συμβαίνει γιατί εξακολουθεί ο καιρός να είναι υπέροχος, με τα σκαμπανεβάσματα του υδραργύρου βέβαια να κάνουν τα κλασικά παιχνίδια τους, λίγο πριν μπει για τα καλά ο χειμώνας. Κι εκεί που οι περισσότερες είχαμε γυρίσει στο γραφείο μας, έρχονται τα νέα μέτρα από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, που καθιστούν υποχρεωτική τηλεργασία σε πολλές από εμάς και να βρεθούμε για ακόμα μια φορά να εργαζόμαστε από το σπίτι.

Φυσικά δεν μιλάμε για κατ’ οίκον εγκλεισμό, αλλά θα πρέπει -τουλάχιστον- για τις επόμενες 2 εβδομάδες να εργαζόμαστε από το σπίτι, γεγονός που ερμηνεύεται με πλήρη ησυχία και φυσικά άνεση τόσο στον χώρο στον οποίο έχουμε τον υπολογιστή μας όσο και στα ρούχα που φοράμε. Και μπορεί με μια πρώτη σκέψη να νομίζεις πως η απάντηση στο ζήτημα «ρούχα» είναι οι αγαπημένες σου πιτζάμες, όμως δεν αναφερόμαστε σε αυτές.

Το work from home δεν σημαίνει παραίτηση και αμέλεια της προσωπικής σου φροντίδας. Αυτή πρέπει να συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό προκειμένου να διατηρήσεις τόσο την ψυχολογία σου όσο και το βάρος σου (ναι, όχι επιδρομές στο ψυγείο) στα βέλτιστα επίπεδα. Μια από τις πιο βασικές και εύκολες λύσεις λοιπόν για άνεση και στυλ είναι να ντυνόμαστε καλά για να νιώθουμε όμορφες κάθε στιγμή, ακόμα και τις ημέρες που βρισκόμαστε στο σπίτι.

Η ζωή στον καναπέ λοιπόν απαιτεί πάνω απ’ όλα άνεση και έπειτα κομψότητα. Το ιδανικότερο ίσως ρούχο για αυτή τη χρονική περίοδο, δεν είναι άλλο από το γυναικείο κολάν. Είναι μοντέρνο, άνετο, συνδυάζεται σχεδόν με τα πάντα και μπορείς να το φοράς εντός και εκτός σπιτιού αν αυτό χρειαστεί.

Το μόνο βέβαιο είναι πως θα βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σου στιλ αφού κυκλοφορεί σε άπειρους χρωματισμούς, σχέδια, υφές και εντυπωσιακά print. Στη gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα κολάν της αγοράς για να πάρεις ιδέες για τις επόμενες online αγορές σου.

Ιmage: instagram.com

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Πέντε σοβαρά προβλήματα υγείας που αποκαλύπτουν τα πόδια (Φώτο).

e-enimerosi

5 συστατικά που πρέπει να περιέχει το scrub απολέπισης (εικόνες)

e-enimerosi

Οξεία πυελονεφρίτιδα: 7 συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε (εικόνες)

e-enimerosi