Αθλητισμός

Μπρούκλιν Νετς – Μιλγουόκι Μπακς 111-115

Ο Γιάννης ξεκίνησε καλά, με δύο μακρινά σουτ, αλλά φάνηκε από το ξεκίνημα, ότι Χόλιντεϊ και Μίντλετον, δεν είναι και στο καλύτερο τους βράδυ.

Ο Ντουράντ δεν άργησε πολύ να βρει ρυθμό (με την έμπνευση με τον Χόλιντεϊ επάνω του από ένα σημείο και μετά), ο Μπράουν τελείωνε τις φάσεις του (10π.) και ο Χάρντεν, έψαχνε μόνιμα πως θα πάρει το φάουλ, αθόρυβα και με βολές, έφτασε τους 12 πόντους, ενώ ο Ντουράντ είχε ήδη 20.

Την ίδια ώρα, ο Αντετοκούνμπο (15π.) άρχισε να χάνει την αυτοπεποίθηση μετά από κάποια άστοχα σουτ και την έρμπολ βολή, με τον Λόπεζ να κρατάει (12π.), ενώ Χόλιντεϊ και Μίντλετον, είχαν συνολικά… 4/22 σουτ, για το 53-47 των Νετς στο πρώτο μέρος.

Η τρίτη περίοδος ανήκε στον «Greek Freak», καθώς έβαλε 16 πόντους, φτάνοντας τους 31, αλλά οι Νετς είχαν σταθερά τις απαντήσεις και δεν επέτρεπαν στα «Ελάφια» να ξεφύγουν (81-82).

Η μάχη ήταν τεράστια ως το τέλος. Ο Χόλιντεϊ μαζί με τον Μίντλετον… εμφανίστηκαν στην τέταρτη περίοδο, οι Μπακς έφτασαν πολύ κοντά στη νίκη, αλλά ο Ντουράντ είχε διαφορετική γνώμη, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση, με δικό του σουτ (109-109).

Στο έξτρα πεντάλεπτο και οι δύο ομάδες ήταν νευρικές, αλλά ο Αντετοκούνμπο με τον Μίντλετον έβαλαν μπροστά τους Μπακς (111-113), Λόπεζ και Χόλιντεϊ έβγαλαν σπουδαίες άμυνες στον Ντουράντ και τα Ελάφια πήραν τη νίκη και την πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής!

Δωδεκάλεπτα: 25-26, 53-47, 81-82, 109-109, 111-115 (παρ.)

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi