Πολιτική

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στις 7 μονάδες η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 7 μονάδες καταγράφει τη διαφορά Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, η Metron Analysis σε μεγάλη δημοσκόπησή της για λογαριασμό του MEGA, μόλις 9 ημέρες πριν τις εκλογές της 21 Μαΐου.

Η δημοσκόπηση στην πρόθεση ψήφου καταγράφει τη Νέα Δημοκρατία στο 31,1%, ενώ τον ΣΥΡΙΖΑ στο 24,1%. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 8,9%, το ΚΚΕ με 6,3%, το ΜέΡΑ25 στο 3,8% ενώ την Ελληνική Λύση κάτω από το 3%, στο 2,8%. Η Πλεύση Ελευθερίας εμφανίζεται για πρώτη φορά πάνω από το 2%, ενώ ακολουθούν η Εθνική Δημιουργία με 1,1%, η Νίκη με 1,1%

Η δημοσκόπηση της Metron έχει μεγάλη σημασία καθώς το δείγμα, 2.105 άτομα, είναι το μεγαλύτερο σε σύγκριση με άλλες έρευνες κι έχει «πιάσει» και το debate.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις μέσα σε μία εβδομάδα από την μέτρηση της ίδιας εταιρείας, πάλι για το Mega, η Νέα Δημοκρατία στην πρόθεση ψήφου φτάνει το 31,1%, αυξάνοντας το ποσοστό της κατά 1,8 μονάδες (στο 29,3% προηγουμένως).

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Διάρρηξη στη διεύθυνση Εκλογών του ΥΠ.ΕΣ.

e-enimerosi

Παύλος: Η Μπακογιάννη στο Συμβούλιο της Ευρώπης δεν έβλαψε μόνο τον σερβικό λαό, αλλά και η Ελλάδα μπορεί να υποστεί συνέπειες.

e-enimerosi

Βουλή: Ο Κωνσταντίνος Φλώρος γρονθοκόπησε τον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης.

e-enimerosi