Τεχνολογία Διάστημα Επιστήμες

Δωρεάν εναλλακτική λύση για το CCleaner

Όσον αφορά τον καθαρισμό υπολογιστών, το CCleaner εξακολουθεί να είναι η πρώτη επιλογή για πολλούς χρήστες. Το εργαλείο απαλείφει τα Windows 10 από ανεπιθύμητα δεδομένα, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν έχει πάντα καλή δημοσιότητα Το δωρεάν λογισμικό PrivaZer, το οποίο είναι τώρα διαθέσιμο σε νέα έκδοση, λειτουργεί πολύ πιο καθαρό.
Δύο μεγάλα προβλήματα με τα Windows 10 είναι ζητήματα παλαιού τύπου που δημιουργούνται από ενημερώσεις και καθημερινή χρήση και η έλλειψη εργαλείων απορρήτου. Το δωρεάν πρόγραμμα Privazer φροντίζει και τα δύο. Το Privazer δεν αφήνει ποτέ τον χρήστη μόνο του μπροστά στον υπολογιστή, αλλά εξηγεί λεπτομερώς γιατί λαμβάνονται μεμονωμένα μέτρα για τον καθαρισμό του υπολογιστή τους. Αυτό καθιστά ευκολότερη την κατανόηση του λογισμικού και των μεμονωμένων διαδικασιών στον υπολογιστή.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα φιλικό προς τους αρχάριους και δίνει επίσης στους αρχάριους μια καλή εικόνα για το θέμα  σε αντίθεση με, για παράδειγμα, το CCleaner, το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις παρέχει μόνο κείμενα σύντομης περιγραφής.
Τώρα το εργαλείο έλαβε μια μικρή αλλά χρήσιμη ενημέρωση. Η τρέχουσα έκδοση 4.0.12 παρέχει βελτιωμένο καθαρισμό δεδομένων από FirefoxChrome και Chromium. Η δημιουργία σημείων επαναφοράς έχει επίσης βελτιωθεί. Μια επισκόπηση όλων των νέων δυνατοτήτων βρίσκεται στις επίσημες σημειώσεις έκδοσης.

Σχετικές αναρτήσεις

Η προσαρμογή στην εξίσωση της γάτας του Σρέντινγκερ θα μπορούσε να ενώσει τη σχετικότητα του Αϊνστάιν και την κβαντική μηχανική.

e-enimerosi

Το διαστημόπλοιο Starliner της Boeing δεν θα πραγματοποιήσει ακόμη ιδιωτικές αποστολές.

e-enimerosi

Αντιδραστήρας Tokamak, θα σώσει τον κόσμο;

Δημήτρης Λίτσας