Εθνικά Θέματα

Εικόνες-ντοκουμέντο: Οι ΕΔ ”σκανάρουν” τος τουρκικές κινήσεις

Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις, λέει το γνωστό ρητό. Πόσω μάλλον πολλές φωτογραφίες, που καταρρίπτουν την τουρκική προπαγάνδα για το «Oruc Reis» και το Καστελλόριζο.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε παρακάτω είναι απόδειξη της παρουσίας ελληνικών πλοίων σήμερα το πρωί στο σύμπλεγμα Καστελλόριζου.

Και συνιστούν άλλη μία απόδειξη ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι απόλυτα έτοιμες αλλά και πλήρως αποφασισμένες να επιτελέσουν την αποστολή τους με επιτυχία, προασπίζοντας τα κυριαρχικά μας συμφέροντα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ψύχραιμα και αποφασιστικά οι Ένοπλες Δυνάμεις παρακολουθούν τις κινήσεις του τουρκικού στόλου στο Καστελόριζο.

Το φωτογραφικό υλικό φανερώνει ότι η παραμικρή κίνηση των τουρκικών πλοίων και του Oruc Reis «σκανάρεται» διαρκώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον οχτώ μονάδες επιφανείας του Ελληνικού Στόλου έχουν παραταχθεί σε… θέσεις μάχης στο όριο των έξι ναυτικών μιλίων, με στόχο να αποτρέψουν το Oruc Reis και τον τουρκικό στολίσκο που το συνοδεύει να περάσουν το όριο των έξι μιλίων. 

Οι μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού είναι έτοιμες να εκτελέσουν οποιαδήποτε εντολή αντίδρασης, από ασφυκτικό πρέσινγκ στον τουρκικό στολίσκο και στο Oruc Reis, μέχρι εντολή σύρραξης. 

πηγή: iefimerida, pentapostagma

Σχετικές αναρτήσεις

Παύλος: Η Μπακογιάννη στο Συμβούλιο της Ευρώπης δεν έβλαψε μόνο τον σερβικό λαό, αλλά και η Ελλάδα μπορεί να υποστεί συνέπειες.

e-enimerosi

Η «μάχη» για τα ψάρια στο Θρακικό Πέλαγος.

e-enimerosi

”Το Ν.Δελχί τάσσεται στο πλευρό της Ελλάδας-Η Τουρκία προκαλεί στο Αιγαίο”!

e-enimerosi