Κοινωνία Κόσμος

Έκκληση για οικονομική βοήθεια. Ένας συμπατριώτης μας χρειάζεται τη βοήθειά μας.

Έκκληση για οικονομική βοήθεια ζητάνε οι γονείς του 41χρονου Αποστόλη Μυλωνά από το Νέο Πετρίτσι Σιντικής Σερρών, ο Αναστάσιος Μυλωνάς και η Αθανασία Μυλωνά να μεταβούν στο Βούππερταλ της Γερμανίας, όπου βρίσκεται και φροντίζεται μετά από νευροχειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο.

Ο Αποστόλης Μυλωνάς, πατέρας 2 ανήλικων παιδιών (9 και 11 χρονών), βρίσκεται με σοβαρό εγκεφαλικό πρόβλημα διασωληνωμένος μόνος στο κέντρο αποκατάστασης Haus Vivo gGmbH Pflegewohnzentrum στο Βούπερταλ της Γερμανίας και οι γονείς του αδυνατούν οικονομικά, ώστε, έστω η μητέρα να μπορεί να δει το παιδί της.

Έτσι τώρα, οι γονείς εναποθέτουν ποια τις ελπίδες τους γι αυτό το ταξίδι και τη διαμονή στη Γερμανια στους ανθρώπους που θα ευαισθητοποιηθούν με την περίπτωσή τους και ζητάνε την οικονομική υποστήριξη για να πραγματοποιήσουν το δικό τους ταξίδι προς τον γιο τους με την τελευταία ελπίδα της ανάρρωσής του δια της παρουσίας των.

Ηρθε η ώρα να ακούσουμε την ανάγκη του Αποστόλη, να ακούσουμε με την καρδιά μας τους γονείς του και να δώσουμε το χέρι μας για να δώσουμε μια ελπίδα για τη ζωή του.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν τον Αποστόλη Μυλωνά και τους γονείς του για την κάλυψη των εξόδων μετάβασης και διαμονής στη Γερμανία μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας: GR63 0110 4640 0000 4640 0240 407

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ρόδος: Ξεκίνησαν Τα “Μπάνια” Στο Σιντριβάνι.

e-enimerosi

Γυναικοκτονίες. Μια πληγή που πονάει.

Δημήτρης Λίτσας

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi