Αθλητισμός

Ελλάδα – Δανία 28-40: Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι στην.

Η Ελλάδα αντιμετώπισε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, τη Δανία, ηττήθηκε και αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος χάντμπολ ανδρών.

Σύντομη αλλά σημαντική αποδείχθηκε η “παρθενική” παρουσία της Εθνικής Ελλάδας σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα χάντμπολ ανδρών.

Το συγκρότημα του Γιώργου Ζαραβίνα ηττήθηκε με 28-40 από την πρωταθλήτρια κόσμου Δανία στη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Στην τελευταία αγωνιστική θα αναζητήσει την πρώτη νίκη της σε τελική φάση του θεσμού απέναντι στην επίσης χωρίς πόντο Τσεχία και τους βαθμούς που θα της δώσουν μία καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη και μαζί μία πιο βατή κλήρωση στα πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2025.

Η ελληνική ομάδα είχε διακριθέντες τους Μπουκοβίνα, Μπόσκο, Παπαδιονυσίου, Λιάπη και τον 19χρονο Παναγιώτου που πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής και έδωσε μεγάλες μάχες στην άμυνα της Δανίας.

Η επόμενη και τελευταία αναμέτρηση σήμερα 15/01 στις 19:00  απέναντι στην Τσεχία.

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή Αρχική εικόνα: © 2024/MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ολυμπιακός στον έβδομο ουρανό.

Δημήτρης Λίτσας

Στους “4” του Conferens league ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Λίτσας

Μαζί με τον Τσιτσιπά ο Λεκλέρκ στο Μόντε Κάρλο, και δυναμική επιστροφή του Τσιτσιπά στους τίτλους.

e-enimerosi