Κύπρος

Ενώπιον δικαστηρίου οκτώ άτομα για τα επεισόδια στη Χλώρακα.

Για σήμερα αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης των σοβαρών επεισοδίων στη Χλώρακα τον περασμένο Αύγουστο με κατηγορούμενα οκτώ άτομα, ενώ για άλλους κατηγορούμενους η διαδικασία αναβλήθηκε για τις 6 Μαρτίου 2024 ώστε να απαντήσουν στις κατηγορίες.

Οι οκτώ προσήχθηκαν στις 23 Νοεμβρίου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο ανέβαλε την υπόθεση για σήμερα, αφού οι κατηγορούμενοι ζήτησαν νομική αρωγή.

Οι πρώτες ποινές για τα επεισόδια της Χλώρακας του περασμένου Αυγούστου, είχαν επιβληθεί πρόσφατα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου. Στη δίκη των 17 κατηγορουμένων για συμμετοχή σε επεισόδια των ημερών εκείνων, επιβλήθηκαν ποινές σε δύο ελληνοκύπριους.

Το δικαστήριο επέβαλε συγκεκριμένα σε 19χρονο χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ, και σε 23χρονο έξι μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ. Και οι δύο δήλωσαν ενώπιον της έδρας παραδοχή για την συμμετοχή τους στα επεισόδια.

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Κυπριακής ΑΟΖ: Συναινεί για πλωτή μονάδα παραγωγής (FPU) η Chevron.

e-enimerosi

Ενίσχυση των διακοινοβουλευτικών σχέσεων Αζερμπαϊτζάν και ψευδοκράτους.

e-enimerosi

Μισός Αιώνας Βάρβαρης Τουρκικής Κατοχής στήν Κύπρο! H μάστιγα τής εθνοκάθαρσης.

e-enimerosi