ΓερμανίαΚοινωνία Κόσμος

Γερμανία: Έκρηξη στο Ράτινγκεν σε είσοδο κτιρίου.

Έκρηξη σημειώθηκε στην είσοδο κτηρίου στo Ράτινγκεν της Γερμανίας,  με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 10 πυροσβεστών και 2 αστυνομικών, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν έως τώρα τα γερμανικά ΜΜΕ.

Έκρηξη σημειώθηκε σε διαμέρισμα σε πολυώροφο κτίριο στο Ράτινγκεν κοντά στο Ντίσελντορφ. Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι υπάρχουν αρκετοί τραυματίες, μεταξύ των οποίων και αστυνομικοί που βρίσκονταν στο διαμέρισμα κατά τη διάρκεια επιχείρησης.

Το ιστορικό και η αιτία της έκρηξης είναι ακόμη επίσημα ασαφή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη φέρεται να σημειώθηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης ύποπτου αρνητή κορωνοϊού, πολέμιου του εμβολιασμού και υποστηρικτή των θεωριών συνωμοσίας.

Ο χώρος αποκλείστηκε σε μεγάλη έκταση. Ένοπλοι αξιωματικοί μπήκαν στο πολυώροφο κτίριο. Επιπλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο σημείο βρίσκονταν πολλά σωστικά συνεργεία.

 David Young / dpa

Σύμφωνα με την αστυνομία, η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 11:15 π.μ. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης είχαν κληθεί προηγουμένως εκεί με κλήση έκτακτης ανάγκης λόγω ενός «αβοήθητου ατόμου», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο Reul ανέφερε ότι η ένωση ιδιοκτητών σπιτιού κάλεσε την αστυνομία γύρω στις δέκα το πρωί. Το γραμματοκιβώτιο ενός κατοίκου ξεχειλίζει. Σε αυτό το πλαίσιο, οι αστυνομικοί υπέθεσαν ότι στο διαμέρισμα υπήρχε ένα αβοήθητο άτομο.

Επειδή η πόρτα δεν άνοιξε, κλήθηκε η πυροσβεστική για να ανοίξει την πόρτα. Μια μητέρα μένει στο διαμέρισμα με τον γιο της. Στη συνέχεια ο άνδρας αντιμετώπισε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Υπήρχε φωτιά στο δωμάτιο. Ο γιος πυροδότησε μια έκρηξη με αντικείμενο που δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

αρχική εικόνα: Rolf Vennenbernd / dpa

Σχετικές αναρτήσεις

Ρόδος: Ξεκίνησαν Τα “Μπάνια” Στο Σιντριβάνι.

e-enimerosi

Ο ευτελισμός της ελληνικής διασποράς του Μονάχου για το σχολικό κτίριο

Χρήστος Μουρτζούκος

Γυναικοκτονίες. Μια πληγή που πονάει.

Δημήτρης Λίτσας