Κοινωνία Κόσμος

Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι στο Λουντβιχσχάφεν, δύο νεκροί και δύο σοβαρά τραυματίες.

Σύμφωνα με τα αρχικά ευρήματα της αστυνομίας, η επίθεση με μαχαίρι στη μέση μιας κατοικημένης περιοχής στην περιοχή Oggersheim του Ludwigshafen είναι πιθανότατα πράξη ενός και μόνο δράστη. Σύμφωνα με την αστυνομία, η επίθεση προφανώς έλαβε χώρα σε δύο τόπους εγκλήματος την Τρίτη. Ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να επιτέθηκε και να μαχαίρωσε τους δύο άνδρες -σύμφωνα με την αστυνομία 20 και 35 ετών- στο δρόμο.

Ludwigshafen: Δεύτερη επίθεση με μαχαίρι στο φαρμακείο

Σε φαρμακείο 500 μέτρα μακριά φέρεται να επιτέθηκε και να τραυμάτισε σοβαρά με μεγάλο μαχαίρι άλλον έναν 27χρονο. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο φερόμενος δράστης φέρεται να είναι 25 ετών. Είναι από τη Σομαλία. Όταν ο φερόμενος δράστης θέλησε να διαφύγει από την αστυνομία, τουλάχιστον ένας αστυνομικός στο φαρμακείο φέρεται να τον πυροβόλησε και να τον τραυμάτισε επίσης σοβαρά.Εκπρόσωπος της αστυνομίας για την επίθεση με μαχαίρι στο Oggersheim

Εκπρόσωπος της αστυνομίας για την επίθεση με μαχαίρι στο Oggersheim

Το κίνητρο της θανατηφόρας επίθεσης με μαχαίρι παραμένει άγνωστο.

Το κίνητρο της επίθεσης με μαχαίρι είναι ακόμα ασαφές. Της πράξης προηγήθηκε διαμάχη, σύμφωνα με την αστυνομία. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν ο δράστης και το θύμα γνωρίζονταν μεταξύ τους. Και οι δύο σκηνές του εγκλήματος στο Ludwigshafen-Oggersheim αποκλείστηκαν για ώρες νωρίτερα σήμερα την Τρίτη. Η αστυνομία αναζητά πλέον μάρτυρες. Δεν είναι σαφές εάν οι σοροί θα υποβληθούν σε νεκροψία την Τετάρτη ή την Πέμπτη.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ρόδος: Ξεκίνησαν Τα “Μπάνια” Στο Σιντριβάνι.

e-enimerosi

Γυναικοκτονίες. Μια πληγή που πονάει.

Δημήτρης Λίτσας

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi