Κοινωνία Κόσμος

Γερμανία: Γιατρός σκότωσε την ερωμένη του βάζοντας… κοκαΐνη στα γεννητικά του όργανα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 46χρονος κορυφαίος χειρουργός Andreas David Niederbichler, στο νοσοκομείο Ameos στην πόλη Halberstadt, 60 μίλια έξω από το Ανόβερο, καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκισης το 2019 για βιασμό κατά συναυτουργία και βαριά σωματική βλάβη που οδήγησε σε θάνατο, αφού ανάγκασε την 38χρονη Yvonne M. να πάρει υπερβολική δόση κοκαΐνης την οποία είχε τοποθετήσει στα γεννητικά του όργανα. Σύμφωνα με το δικαστήριο η Yvonne ήταν ασθενής του πριν οι δυο τους ξεκινήσουν σχέση.

Κατά τη διάρκεια της δίκης του, ο Niederbichler είχε ισχυριστεί ότι η Yvonne, η οποία πέθανε καθώς υπέστη δύσπνοια και κατέρρευσε, γνώριζε ότι είχε βάλει κοκαΐνη πριν του κάνει στοματικό σεξ.

Ο κατηγορούμενος κλήθηκε να πληρώσει 13.000 δολάρια για να καλύψει το κόστος της αποτυχημένης προσπάθειας των γιατρών να σώσουν τη ζωή του θύματος.

Ωστόσο, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, η Yvonne φαίνεται ότι δεν ήταν το μοναδικό θύμα. Ο πρώην επικεφαλής γιατρός της κλινικής Halberstadt νάρκωσε και κακοποίησε σεξουαλικά άλλες τρεις γυναίκες μεταξύ Σεπτεμβρίου 2015 και Φεβρουαρίου 2018. Σύμφωνα με την έρευνα, έβαλε επίσης κρυφά κοκαΐνη στα ποτήρια της σαμπάνιας τους, στο κραγιόν τους και στην οδοντόκρεμά τους.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ρόδος: Ξεκίνησαν Τα “Μπάνια” Στο Σιντριβάνι.

e-enimerosi

Γυναικοκτονίες. Μια πληγή που πονάει.

Δημήτρης Λίτσας

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi