Τεχνολογία Διάστημα Επιστήμες

Η Amazon αποκαλύπτει: Αυτό είναι το ποιό επιτυχημένο προϊόν της πανδημίας. Το Nintendo Switch

Οι ερευνητές της αγοράς το έχουν εξετάσει και έχουν ένα αρκετά σαφές αποτέλεσμα.

Αναζητήσεις Amazon τον Απρίλιο του 2020: Ο Nintendo Switch είναι ο νικητής

Στην καλύτερη δυνατή στιγμή, η Nintendo κυκλοφόρησε το παιχνίδι Animal Crossing: New Horizons στα τέλη Μαρτίου: Τότε, στις αρχές Απριλίου, πολλοί άνθρωποι κλείστηκαν στους τέσσερις τοίχους τους και αναγκάστηκαν σε κοινωνική απόσταση. Και ξαφνικά είχαν προφανώς περισσότερο χρόνο και ενδιαφέρον για να πάρουν ένα παιχνίδι όπως το Animal Crossing και ίσως η σωστή κονσόλα για να το παίξουν. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από την αναζήτηση στο Amazon που το Statista έχει πλέον δημοσιεύσει ως γραφικό. Συγκεντρώθηκε από τους ειδικούς του SEO στο Ahrefs.

Με περίπου 2,5 εκατομμύρια ερωτήματα αναζήτησης, το Nintendo Switch είναι πολύ μπροστά από τον όρο ότι οι χρήστες εισήγαγαν το δεύτερο πιο συχνά στο πεδίο αναζήτησης στο Amazon: φορητούς υπολογιστές. Για ορισμένους χρήστες, η ψηφιακή υγιεινή  όπως η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ή η ταξινόμηση φωτογραφιών  μπορεί επίσης να ήταν στην ημερήσια διάταξη: Την άνοιξη, τα SSD μαζικής αποθήκευσης κατατάχθηκαν τρίτα μεταξύ των πιο συχνών αναζητήσεων στο Amazon.

Με τα «AirPods», «iPad» και «iPhone» η Apple αντιπροσωπεύεται καλά στα 10 κορυφαία. Τελειώνει με την Alexa, τον έξυπνο βοηθό του Amazon για συσκευές Echo.

Η Corona στέλνει τις ευχές της

Καφές, πετσέτες κουζίνας, καρέκλες γραφείου και ποντίκια – που μπορείτε επίσης να βρείτε στις 100 πιο συχνές αναζητήσεις στο Amazon που αναφέρονται από την Ahrefs. Ίσως αυτό είναι επίσης ένα σημάδι της έναρξης μιας πανδημικής διάθεσης, στην οποία πολλοί έχουν προετοιμάσει το γραφείο τους για τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Συνολικά, είναι αξιοσημείωτο ότι η Amazon απέχει πολύ από την αρχή της ως διαδικτυακός πωλητής βιβλίων: Η συντριπτική πλειονότητα των προϊόντων που αναζητούνται συχνότερα είναι στους τομείς της ηλεκτρονικής και της οικιακής ψυχαγωγίας.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Η προσαρμογή στην εξίσωση της γάτας του Σρέντινγκερ θα μπορούσε να ενώσει τη σχετικότητα του Αϊνστάιν και την κβαντική μηχανική.

e-enimerosi

Το διαστημόπλοιο Starliner της Boeing δεν θα πραγματοποιήσει ακόμη ιδιωτικές αποστολές.

e-enimerosi

Αντιδραστήρας Tokamak, θα σώσει τον κόσμο;

Δημήτρης Λίτσας