Κοινωνία Κόσμος

Ισχυρή έκρηξη σε αποθήκη στο Μπρίστολ. Αναφορές για τραυματίες – Week News Hagen

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σήμερα σε αποθήκη στην περιοχή  Avonmouth του Μπρίστολ της Βρετανίας και οι πρώτες αναφορές που μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για τραυματίες. Στο σημείο έχουν σπεύσει τουλάχιστον 10 ασθενοφόρα.

Η τοπική Υπηρεσία Πυροσβεστικής και Διάσωσης αναφέρει ότι υπήρξαν πολλά «θύματα» μετά το «σοβαρό περιστατικό», σύμφωνα με τη thesun, ενώ δεν έχει συγκεκριμενοποιηθεί ακόμα ο αριθμός των ατόμων που τραυματίστηκαν.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας δήλωσε ότι προκλήθηκαν αρκετές εστίες φωτιάς από την έκρηξη στο King Weston Lane, ενώ μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουσαν μια ισχυρή έκρηξη, καθώς και ότι είδαν σύννεφα καπνού.

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν πολλά θύματα στο σημείο», δήλωσε η εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Έιβον, προσθέτοντας ότι οι τραυματισμοί είναι σοβαροί. «Το περιστατικό είναι σε εξέλιξη», ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία στο Twitter.

Στις φωτογραφίες από τον τόπο της έκρηξης φαίνεται μια κατεστραμμένη δεξαμενή.

Επίσης το Bristol Waste, το οποίο διευθύνει το κοντινό κέντρο ανακύκλωσης Avonmouth, έγραψε στο Twitter ότι έκλεισε προσωρινά την ιστοσελίδα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ρόδος: Ξεκίνησαν Τα “Μπάνια” Στο Σιντριβάνι.

e-enimerosi

Γυναικοκτονίες. Μια πληγή που πονάει.

Δημήτρης Λίτσας

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi