Διασπορά

Καταπέλτης ο Γιώργος Παππάς, ανταποκριτής της ΕΡΤ από την Γερμανία για τα τεκταινόμενα στο σχολείο Αριστοτέλης στο Μόναχο.

Γράφει ο Μουρτζούκος Χρήστος.

Σε ανταπόκριση του σήμερα στην ΕΡΤ, ο Γιώργος Παππάς από το Βερολίνο αναφέρθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή με την κυρία Ευαγγελία Μπαλτατζή στο πρόβλημα που έχει ανακύψει τις τελευταίες μέρες με το σχολικό κτιριακό συγκρότημα που στεγάζει το 4ο Δημοτικό ”Αριστοτέλης” και το 1ο Γυμνάσιο στο Μόναχο.

Ο κ. Παππάς τονίζει αυτό που έχουμε αναφέρει πολλές φορές και εμείς στις ανταποκρίσεις μας, ότι τα σχολεία στην Βαυαρία χρηματοδοτούνται από το Βαυαρικό κράτος, κάτι που στην Ελλάδα δεν φαίνεται να το ενστερνίζονται οι κάποιοι κάνουν πως δεν ακούνε.

Στις ανταποκρίσεις έχω κάνει κάποια στις οποίες θα αναρτήσω στο τέλος του άρθρου, σε όλες αναφέρω ότι τα σχολεία στην Βαυαρία χρηματοδοτούνται από το Κρατίδιο. Επίσης, όπως προηγουμένως έχουμε αναφέρει και εμείς, το τονίζει και ο κ. Παππάς, γίνεται προσπάθεια σπίλωσης των Ελλήνων ομογενών στο Μόναχο.

Θέλω να αναφέρω εδώ ότι ο κ. Παππάς εκφράζει το παράπονό τους διότι τρεις φορές έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με το υπουργείο παιδείας και δεν έχει λάβει απάντηση της τελευταίες δύο εβδομάδες. Εμείς να ενημερώσουμε πως για το σχολείο ”Πυθαγόρας” από τον Ιούλιο έχουμε στείλει ηλεκτρονικό μήνυμα (ως e-enimerosi) και δεν έχουν λάβει απάντηση ακόμα, οπότε κ. Παππά κάντε υπομονή!!!

Παρακολουθήστε την συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Με λουκέτο απειλείται και δεύτερο σχολείο στο Μόναχο.

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ευτελισμός της ελληνικής διασποράς του Μονάχου για το σχολικό κτίριο

Χρήστος Μουρτζούκος

Η φωνή του Μπελέρη στον Απόδημο παλμό.

Χρήστος Μουρτζούκος

Τρεις υποψήφιοι ευρωβουλευτές μιλάνε στο ευρωπαϊκό ίδρυμα ελληνισμού για τις επερχόμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου.